Da li bi otvorio server ?

Započeo Stifler ツ, Februar 26, 2016, 17:56:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dosao sam na temu da otvorim neki server pa se omisljam na RolePlay ali da se radnja odvija u Forst Carsonu ili Bayside,sta vi mislite o tome ?
Pisite dole :)

Dzabe ces otvoriti.. Idi na neki igraj,tipa SArena,OSchool,BExtreme,ili neki... :)

Citat: ❤ ♛ muMa ♛ ❤ poslato Februar 26, 2016, 18:42:09 POSLE PODNE
Dzabe ces otvoriti.. Idi na neki igraj,tipa SArena,OSchool,BExtreme,ili neki... :)
Dobro ti decko kaze igraj na ovima jer rade po 3,4 godine vec a ovi novi se otvore a posle 6 meseci se zatvore (retko koji i izdrzi 6 meseci)

:P Ako oćeÅ¡ otvori ali moras naći dobrog skriptera..
#WrithScript
Owner Balkan ForEver Community
-               - ------   ¶   ------------    -      -
  -      -     -         )   ¶          ¶          -      -
    -   - -   - -------)   ¶          ¶          ------
       -    - -   -           ¶          ¶         -      -
                     - - -     ¶         ¶         -      -

igram vec na Balkan Extreme imam 500 sati igranja i tako to ali vuce me nesto da otvorim srw xd

Server ne moze nastati preko noci niti se moze razviti preko noci, treba dosta rada, truda i vremena.Jako dobra ekipa koja se neće raspasti nakon 2 mjeseca i ostalo..

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

znam to jbg,napravio bih neki forum,ts i tako to sakupio dobru ekipicu i ne bi problem bio reklamiranje pa sad nezz opet

Tebi niko ne može zabraniti da ti otvoriš server, do tebe je šta ćeš ti i kako ćeš, u današnje vrijeme da ti server uspije su šanse male, tako da ništa te ne košta da probaš.. Mada dobro razmisli da li se isplati.

Vise ti se isplati da te pare ulozis u kurs stranog jezika ili u neki kurs programiranja.. Mada, kao sto neko rece, sve je na tebi..
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Ovdje ide LOCK dobio si dosta odgovora i prijedloga!

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."