[ANKETA] Da li vredi ili ne?

Započeo #Mikki, Februar 20, 2016, 23:23:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Opasno sam se nabrijao na to da otvorim server, pa sednem i razmisljam: Da li da otovorim RP server? Pa onda kazem sebi, ne vredi, takvih je na tone. I onda se setim da otvorim jedan Race SA:MP server, nesto nalik GTA 5 trkama online? Sta mislite o tome da li da pravim GM ili ne? :) Zamislio sam da ukombinujem TDove i svoje zanje da izgleda onako, savremeno. Da izgleda tako kompleksno, a u stvari toliko prosto... :) Aj recite da li vredi ili ne? :) :) Puno pozdrava  *_*

Otvori, nemaš šta izgubit, a dobit možeš samo ako imaš uz sebe hrpu ljudi koji ce te Reklamirat.

Citat: K ROSE poslato Februar 20, 2016, 23:26:46 POSLE PODNE
Otvori, nemaš šta izgubit, a dobit možeš samo ako imaš uz sebe hrpu ljudi koji ce te Reklamirat.
A to reklame nisu problem :D Nadje se mlada radna snaga :D

Dobra zamisao ;)
Pokusaj pa ces vidjet kako ce ici  :-*

Mislim da vredi.. Stavise, mislim da bi bilo dobro otvoriti nesto poput GamerX-a (verovatno su neki nekada igrali tamo)... Konstantni rejsovi, eventi, a opet mislim da je bilo i DMa, mada sve zavisi od toga kakvu cete skriptu imati, a naravno i od ljudi koji ce vas reklamirati..
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: NYX poslato Februar 20, 2016, 23:35:40 POSLE PODNE
Mislim da vredi.. Stavise, mislim da bi bilo dobro otvoriti nesto poput GamerX-a (verovatno su neki nekada igrali tamo)... Konstantni rejsovi, eventi, a opet mislim da je bilo i DMa, mada sve zavisi od toga kakvu cete skriptu imati, a naravno i od ljudi koji ce vas reklamirati..
Tacno tako, RP je smorio, ne zato sto nije zanimljiv, nego zato sto se danas svaki server "RP" zove, a za "RP" cuo samo jednom u zivotu :P

Pokušaj ali ubaci i DM ili nešto ne samo race :D Nešto kao Polish bi možda išlo jer da igrači odmore od RPa i dodju da se rokaju :3
Graphic & Web Designer

Citat: #Mikki poslato Februar 20, 2016, 23:23:53 POSLE PODNE
Opasno sam se nabrijao na to da otvorim server, pa sednem i razmisljam: Da li da otovorim RP server? Pa onda kazem sebi, ne vredi, takvih je na tone. I onda se setim da otvorim jedan Race SA:MP server, nesto nalik GTA 5 trkama online? Sta mislite o tome da li da pravim GM ili ne? :) Zamislio sam da ukombinujem TDove i svoje zanje da izgleda onako, savremeno. Da izgleda tako kompleksno, a u stvari toliko prosto... :) Aj recite da li vredi ili ne? :) :) Puno pozdrava  *_*

Bilo bi dobro, u startu napravis multi-langauage podrsku, jer automatski imas vecu publiku.
Ako bude trebao host, javi.

Citat: [BU] Gigi_Falcone poslato Februar 21, 2016, 13:31:16 POSLE PODNE
Citat: #Mikki poslato Februar 20, 2016, 23:23:53 POSLE PODNE

Bilo bi dobro, u startu napravis multi-langauage podrsku, jer automatski imas vecu publiku.
Ako bude trebao host, javi.
To za multi mi je bio prvi plan :)

Nije vrijedno davati pare, uložiti trud i vrijeme u nesto sto ce MOZDA biti zabavno par dana i igraci nece igrati.Balkanci nisu navikli na to, pogledaj svaki strani server DM/RACE/TDM ili sta vec ima po 130-140 igraca, kod nas sto je uspjelo je CHFR koji je oborio rekord od 100 igraca i to je bilo dok CHRP nije radio.Znam da govoris o drugoj vrsti servera, ali opet se vracam na ono da nasi igraci nisu navikli na to.Ugl. ako se odlučiš sretno ti

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."