Portfolio website design

Započeo Ognjen., Februar 18, 2016, 00:43:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime rada: Responsive web design portofolio/photography
Vrijeme izrade: 1h
Slike rada: http://ognjen01.deviantart.com/art/Responsive-web-design-for-photography-portfolio-591465889
Opis rada: Jednostavno, uredno :)

Cena rada: Po dogovoru
Vas kontakt: https://www.facebook.com/ognjenstevanovic2001
Graphic & Web Designer

E drago moje dete nisi ti nista uradio otisao si lepo na net skinuo free template i postavio cak nisi ni edit napravio  :'(

Citat: Mr.Gordon poslato Februar 18, 2016, 17:50:20 POSLE PODNE
E drago moje dete nisi ti nista uradio otisao si lepo na net skinuo free template i postavio cak nisi ni edit napravio  :'(
Molim? Znam da se razumeÅ¡ 100 puta viÅ¡e od mene i poÅ¡tujem te ali ovom porukom si pokazao koliko zapravo ne znaÅ¡. Ovo  je dizajn raÄ'en od nule, naÄ'i mi taj template koji sam skinuo molim te.
Graphic & Web Designer

Citat: .ılllı.Ognjenᵈᵉˢᶤᵍᶰ poslato Februar 19, 2016, 21:40:28 POSLE PODNE
Citat: Samper Begi poslato Februar 18, 2016, 18:02:49 POSLE PODNE
i hoces ovo prodati? hahaha¨!
Zašto da ne prodam?

Ok hajmo ovako nemam nameru da trazim na netu Ali 100% si samo skinuo kao sto se to i vidi.I ovo hoces da prodajes? Ko ce ovo kupiti kada moze sam lepo da poseti google i nadje slicnu(Istu) Nisam ja nista lose rekao i nema to veze sa time sto si 2001 Samo ti obracam paznju da ne peres ljude ;) Pravi cin web programiranja kao i designa je kada ti klijent dodje i kaze kako da mu napravis ;)

Citat: Mr.Gordon poslato Februar 20, 2016, 12:29:47 POSLE PODNE
Citat: .ılllı.Ognjenᵈᵉˢᶤᵍᶰ poslato Februar 19, 2016, 21:40:28 POSLE PODNE
Citat: Samper Begi poslato Februar 18, 2016, 18:02:49 POSLE PODNE
i hoces ovo prodati? hahaha¨!
Zašto da ne prodam?

Ok hajmo ovako nemam nameru da trazim na netu Ali 100% si samo skinuo kao sto se to i vidi.I ovo hoces da prodajes? Ko ce ovo kupiti kada moze sam lepo da poseti google i nadje slicnu(Istu) Nisam ja nista lose rekao i nema to veze sa time sto si 2001 Samo ti obracam paznju da ne peres ljude ;) Pravi cin web programiranja kao i designa je kada ti klijent dodje i kaze kako da mu napravis ;)

Ova tema se fokusira na radu u programima za graficki dizajn, ovo nije kodirano (pročitaj opis pdfa), poslaću ti PSD, i ti me nećeš nabediti da ja ovo nisam radio jer jesam:) Nije mi bio cilj da prodam ali ako neko hoce zašto da ne? Sve ovo je radjeno od strane mene i ni od kog drugog. Pozdrav za tebe,
Graphic & Web Designer

Usput, oceni ako hoćeš.
Graphic & Web Designer