[TUTORIAL]Spajanje NL moda sa Databasom

Započeo Mr.GordoN, Februar 17, 2016, 17:06:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Naime ovo je tutorial za pocetnike Kako spojiti gamemod sa Databasom :)

PS: Zaista nisam gledao dali ima ovakvih tutoriala  na forumu :) ali eto nadam se da ce nekome posluziti posto sam zadnjih dana dobijao pitanja kako spojiti

Poslednja Izmena: Februar 17, 2016, 17:07:28 POSLE PODNE od Mr.Gordon

Korisno , iako imas li ukljucen register u databazi ? To je jako bitno i msm da bi bilo bolje da se napravi takav video kako ukljuciti reg/log sistem

Citat: Skripter Canway poslato Februar 17, 2016, 18:57:44 POSLE PODNE
Korisno , iako imas li ukljucen register u databazi ? To je jako bitno i msm da bi bilo bolje da se napravi takav video kako ukljuciti reg/log sistem
Koliko se secam ukljucen je :P ali provericu :) Za sledeci tutorial sam mislio napraviti kako koristiti Ipleomax,Kako napraviti jednostavan system garaza :)

Ovakvo nesto je trebalo! Malo je tutoriala sto se tice mysql-a i spajanja. Po mom misljenju bi trebalo malo vise da ih ima. Inace sve pohvale imas od mene! Samo nastavi da pravis tutoriale i daleko ces dogurati. :)
Srecu cine male stvari i veliko pivo!
x3M-Gaming USKORO!

Citat: VuKaN poslato Februar 17, 2016, 19:18:15 POSLE PODNE
Ovakvo nesto je trebalo! Malo je tutoriala sto se tice mysql-a i spajanja. Po mom misljenju bi trebalo malo vise da ih ima. Inace sve pohvale imas od mene! Samo nastavi da pravis tutoriale i daleko ces dogurati. :)
Hvala ti :) Ovakvi komentari mi daju inspiraciju da nastavim :)

Mr.Gordon, dobra fora za reklamiranje.
btw. localhost stoji ako se mod i baza nalaze na istoj mašini, inače tu upisuješ IP adresu mašine na kojoj se nalazi baza... Ti si nešto drugačije rekao u klipu, al' dobro, zbog te greške će morati da posete ovaj forum 3:)

Ostali, šta se dešava, okačili ste reklame 1 dana i stali?

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Citat: Vodka Play poslato Februar 17, 2016, 19:51:41 POSLE PODNE
Mr.Gordon, dobra fora za reklamiranje.
btw. localhost stoji ako se mod i baza nalaze na istoj mašini, inače tu upisuješ IP adresu mašine na kojoj se nalazi baza... Ti si nešto drugačije rekao u klipu, al' dobro, zbog te greške će morati da posete ovaj forum 3:)

Ostali, šta se dešava, okačili ste reklame 1 dana i stali?
Hehe sad sam skontao :P inace prvi mi je klip pa mi je malo dikcija losa :P plus sam se speljao ali ispravicemo :)

Dobro je ovo

================================================
Radovi:
[FILTERSCRIPT] Jetpack
[FILTERSCRIPT] Glasanje
[MAP] NG Hospital
[MAP] NG Ostrvo

NouZI Gaming Loading: 30% BaySide
POTREBAN MAPPER ZA MAPANJE ENTERIJERA

Jel zna neko kako da ubacim modove u svoj SA:MP server sad treba da iznajmim?
Ma primer server da bude na sprskohvatskom jeziku,da igrač na primer ako hoće prvo se registruje ukuca email i lozinku,i da kad se registruje može da bira likove na primer Big Smoke,Sean  Johnson,Rajder,i ostale likovi iz GTA SA,zatim kad se registruje odmah dobija 500 $,može da naÄ'e posao,i igrač da bi vozio auto mora da prvo da polaže vozački ispit gde će instruktor da bude neki igrač,zatim kad zavrÅ¡i kad naÄ'e posao i kad uzme novac može da iznajmi auto ili motor ili da kupi,a ako ne kupi može da pozove taksi.Zatim svaki igrač može da kupi kuću,auto,motor,i ako igrač hoće da ima oružje mora prvo da izvadi dozvolu u policiju a dozvola će da koÅ¡ta 3.000$,zatim igrač može da radi i u policiji ali direktor policija naravno da budem ja.Igrači moraju da vade pasoÅ¡,ličnu kartu vozačku dozvolu,dozvolu za oružje u policiskoj stanici.I mapa ako može da bude drugačija.I ako neki igrač udari policajca ili ubije nekog,ukrade auto ili motor itd...odmah se pojavi vanted level na 2 ili 3 zavisi Å¡ta je igrač uradio,a zatim dolazi policajac ili igrač plati kaznu ili ide u zatvor.Pravila servera zabranjeno psovanje,vreÄ'anje,faÅ¡izam,nacionalizam,vreÄ'anje na verskoj ili nacionalnoj osnovi,Å¡ifre,modovi.Igrač dok vozi auto ili motor može da vidi koliko ide na sat koliko goriva je potroÅ¡io i naravno na pumpi može da sipa gorivo.Igrači bi mogli da biraju sledeće poslove.
1.Automehaničar
2.Poštar
3.Čistač ulica
4.Vozač goriva
5.Pilot
6.Dostavljač Betona
7.Komunalac
8.Raznosač pića
9.Raznosač novina
10.Vozač autobusa
11.Kosač trave
12.Dostavljač produkata
13.Dostavljač ćevapa
14.Dostavljač brašna
15.Mehaničar
16.Vatrogas
17.Drvoseča
18.Grobar
19.Dostavljač robe
20.DeeJay
21.Farmer
22.Narko diler
23.Vojnik
24.Policajac
25.FBI ili CIA agent
26.Å erif
27.Taksista
28.Instruktor vožnje
29.Sekjuriti
30.Medicinsko osoblje.
31.Trgovac nekretninama.
32.Trgovac automobila
33.Å pijun
Ilegalni poslovi
1.Narko diler
2.Ubica
3.Kidnaper
4.Lopov

Ako neko zna ovo da ubaci nek mi pošalje poruku.