[Pomoc] PaintJob

Započeo ZivaSila123, Februar 16, 2016, 17:08:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Srbija Gaming
Detaljan opis problema: Kada uradim tuning vozila sve se sacuva samo PaintJob nece da se sacuva ima definicija za cuvanje paintjob-a i ona je postavljena uvek na 999 sto znaci da uvek sklanja paintjob kako da napravim da kada tuniram vozilo i sacuvam ga da se cuva i tuning...
Dio skripte: Dacu sta treba..
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.

Sacuva mi i color i sve komponente ali samo nece paintjob..
Poslednja Izmena: Februar 16, 2016, 17:26:47 POSLE PODNE od ZivaSila123

Mislim da paintjob ne moze ni da sacuva, ako bas toliko zelis mozes napraviti svoju radionicu i onda mozes napraviti da se cuva sve.
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.

Razumem ja da mogu da napravim neku kao radionicu gde ce doci i uzeti paintjob koji hoce ali hocu da kada parkira vozilo da mu se sacuva taj paint job koji je na njemu...

Onda napravis kada on stavi paintjob da mu na odredjenu varijablu postavi ID paintjoba i ti kad parkiras vozilo postavis da se postavlja paintjob preko funkcije "ChangeVehiclePaintjob" i to je to.