BalkanGangs is back...2010 all new

Započeo ஜ۩۞۩[ST] Alex۩۞۩ஜ, Jul 14, 2010, 14:26:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Dobar dan,predstavit cu vam Balkan-Gangs server Bio je propo,ali sada je opet tu... puno smo toga dodali...i novi su vlasnici...demo na uvod...

BG ima 19 poslova:

-Detektiv
-Odvjetnik
-Sudac
-Policijska Akademija
-Farmer
-Kosac trave
-Mljekar
-Bus vozac
-Diler autiju
-Diler droge
-preprodavac autiju
-gun diler
-Vozac limuzine
-cuvar
-sumo cuvar
-Cistoca & Vodovod
-Prodavac sladoleda
-Gradevinar
-Vrtlar

imamo i neke evente:

-Tucanje
-Utarka sa Autima/Motorima/gliserima/avionima
-natijecanje u pecanju
-Sky Diving(jedrenje po nebu xD)
-Diving(ronjenje na dah tko ce vise izdrzati...
-Tuning editione(tko ce bolje natjunirati auto
-Kill the Admin(trebaju ubiti crvenu tocku na karti(admina)nagrade uvijek budu velike...
-Gang War(bande vs organizacije se bore na groblju)
-BG special event(svaki put drukciji ne ukljucuje one gore navadene)

Sportovi na serveru:
-Nogomet
-Kosarka
-Rukomet
-Odbojka

Bendovi na serveru:

-Balkan-Rock (imamo uskriptano u Balkan TV(u bazi/studiju) bubnjeve,gitare,Keyboard-e,Zvucnike,Mikrofone,DJ plocu...i tako da mozete svirati komandom /play ali mora vas neko tko je lider/clan 5 rank mora vas invitati da dode te svirati u tu kabinu i sve sta svirate odma ide live na radio koj je u autu/kuci...znaci imate /play i onda svirate na tipkovnici...eto nadam se da ce vam se ova stvar svidjeti eto to je jos jedna RP cool stvar...Mozda i mi budemo na Sluzbenoj listi Balkanskog Sampa...:D)

Evo sve Organizacije & Bande na serveru:

-BGPD(Policija)
-Policijska Akademija(ukljucuje lidera i instruktore...)
-FBI
-Swat/Army(oboje su odvojene org ovde sam ih napisao samo tako!) (Specijalne jedinice)
-Balkan TV
-Taxi company d.o.o
-Prijesednikov ured
-Hitman agency
-Crips
-Bloods
-Grove street family
-MS13
-Balkan Mafia
-La costra nostra
-Assasians
-Los Surenos
-Balkan Times novine

Oce vam ovo biti dovoljno ORG/BANDI?

Admin Ranks:
BG Moderator(Adm 1lvl/GameSage)
BG Super Moderator(Adm 2lvl)
BG Administrator(Adm 3lvl)
BG Super Administrator(Adm 4lvl)
BG Tajini Admin(nevidljiv na listi /admini)(Adm 5lvl)
BG Skripter/Maper(Adm 1336)
BG Head Admin(Adm 1337)
BG Owner(Adm 1338)

O gamemodu:Samo prije da vam kazem nesto...Logo onaj di pise Balkan Gangs Roleplay ingame smo ostavili od proslog propalog GameModa!!!!ajmo sada na uvod...Imamo 80 Sbizova(sve ko na CroHerzi,znaci i burg i chuckin bell je na prodaju),imamo 50 bizova isto ko na CroHerzi...Imamo nove mobitele,a ne ko u drugim servrima da izgledaju ko kante,mi imamo prave mobitele Sony Ericson,Nokia...to kupite u Balcan Shopu(24/7)po cijeni od 1000$,posto smo pojacali do kraja RP(kao u Geforcu)u pocetku nece te dobiti niti mobitel niti pare sve trebate zaraditi poslom koj cete imati...i dobiti cete nesto love ako ste u Bandi/Organizaciji...auti imaju carowernship na /car kao na Speedtouchu,imamo Speedometar jakojako dobar na KMH,imate gps na njemu i sve,imamo Fuel system da vam se trosi beznin i morate ga puniti u INI ILI OMV-u inace ce vam auto crknut pa mora kod mehanicara...imamo Heal system da vam se trosi energija,znaci kada vam energija dode do 10% padnete u nesvijest i treba doci hitna po vas,da biste to zbjegli morate jesti u nasem Burgu komandom /fastfood a koliko znate da je brza hrana stetna nekada ce vam se spustiti energija na jos nize pa mozete i pasti u komu i lezati u bolnici...imamo Rob System da mozete opljackati banku,neki shop/trgovinu/restoran,mozete opljackati kucu ali morate provaliti u nju i znati kombinaciju sefa...imamo Signal System znaci da kada ste u nekoj dalekoj lokaciji ili helihopteru da nema signala na mobitelu...imamo i rank system da ne kupujete level nego kada bude te imali dovoljan respekt napisite /levelup i dobijete level besplatno jer tako je vise RP disi vidio kupiti level u pravom zivotu pare bzv trositi :S
imamo MP3 koj mozete kupiti u Balcan Shopu sa /buy mp3...ma ovo sta sam ovde napisao nije nista naspram onom sta je na serveru...Imamo i /engine za upaliti motor na auto...ali nije ko na drugim serverima da napises /engine na novom autu i pise da paljenje motora nije uspijelo hahaha...e pa mi smo napravili kada je novi auto ili je ko nov upaliti ce a ako udete u neki stari auto neceupaliti iz prve!!!e pa to je ko u stvarnom zivotu!!!!ili ako vam je auto u kvaru nece te ga moci upaliti nego cete morati zvati mehanicara ili ga gurati do njega komandom /pushcar...a napravili smo i komandu /zakaci za mehanicare da mogu vuci aute.RP je povecan do 100% nema vise zajebancije da svi imaju love ko dreka i budu bogatasi sada se trebate truditi!!!

Vas Balkan Gangs...Posijeti te nas i uzivajte u mixu svih servera u jednom(jer kao sta i vidite svasta pomalo imamo od svih servera)

FORUM:U IZRADI ALI BITI CE .COM
IP:USKORO KADA BUDEM HOSTO JER MORAM JOS DORADITI MOD DA BUDE BOLJI...

Lijepo, lijepo svida mi se.
Sretno  ;) ;)
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

da,vratiti cemo nekim dobrim adminima od prije admine!!!ali ne svima!!!odlucit cu o tome na forumu kada dode .com!

Da te malo podsjetim na Pravila Postanja

CitatOvo su pravila pod-foruma "Najnovije informacije o SA:MP serverima"  i strogo se ih morate pridržavati ili će vaÅ¡a tema biti izbrisana.

Pravila kojih se morate pridržavati kad otvarate novu temu:

* - Morate imati svoju zajednicu i server ako želite pisati o nećem novom u vezi zajednice ili servera,
    * - temu smijete otvoriti samo jednom u tjednu,
    * - pravo na otvaranje viÅ¡e tema imate samo u slućaju ako naprimjer imate RolePlay i DeathMatch server i ako ide jedna tema za RolePlay server a druga za DeathMatch server,
    * - morate biti vlasnik, su-vlasnik ili najmanje neÅ¡to kao Super/Global Moderator na tom serveru ako želite otvoriti temu,
    * - tema ce se zatvarati dva dana nakon postanja (vlasnik servera se moze javiti galebu radi otkljucavanja ili editiranja teme)
    * - i naravno bez psovanja i vrijeÄ'anja.

Pozdrav,
   Balkan SA:MP ekipa

Mislim da se ovo odnosi na server kao IP servera..

Ontopic: Sretno, svida mi se, jedino mi se ne svidja sto "ponavljate" za drugima, /car za ST, bizzevi i to tocno ko CH, al ok..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: BalkanGangs RED poslato Jul 14, 2010, 20:17:06 POSLE PODNE
da,vratiti cemo nekim dobrim adminima od prije admine!!!ali ne svima!!!odlucit cu o tome na forumu kada dode .com!
Sumnjam da cete mi ga vratiti :'(
Poslednja Izmena: Jul 15, 2010, 13:25:36 POSLE PODNE od Antonio1

Citat: [CC]Stormer poslato Jul 14, 2010, 19:07:01 POSLE PODNE
nikad cuo za ovaj server da je postojao prije :D.. Sretno

Citat: Nicky_Boss poslato Novembar 13, 2010, 10:51:20 PRE PODNE
tako su i mene nasli...nasli moj ip ujutro pokucaju na vrata ja otvorim jbt policajci ja se čudim zasto su došli, oni meni kaze jesi ti Micke_Boss sa san andreasa ja kazem da, morate poči sa nama da vam postavimo neka pitanja, jbt morao sam laggat da necu ic na sudove itd..
Citat: Nik Delgad poslato Jul 27, 2010, 15:25:39 POSLE PODNE
DoÄ'u ti japanci obučeni u nindže i masakriraju te!
:P :P

Bazuka šta ti svaki post moraš citirat? Daj napiši svoj post a ne stalno citirat.

CitatBG Tajini Admin(nevidljiv na listi /admini)(Adm 5lvl)
Pismenost...

Johnny

Zlatan_Ibrahimovic

i ja sam bio na ovom serveru mislim.....
Poslednja Izmena: Avgust 11, 2011, 15:34:51 POSLE PODNE od [iP]LuxZillo