Stunt ili DM ili RP

Započeo Joey_, Jul 14, 2010, 13:37:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo ovako zelim otvorit server i mislim otvorit Stunt server. Pa sam vas htio pitati da li je to dobro otvorit na Balkanu ili da otvorim s nekim drugim modom?

Last nick: Paradox

STUNT i DM ne uspijevaju baš dobro na balkanu

Citat: WhiteBurn poslato Jul 14, 2010, 13:37:05 POSLE PODNE
Evo ovako zelim otvorit server i mislim otvorit Stunt server. Pa sam vas htio pitati da li je to dobro otvorit na Balkanu ili da otvorim s nekim drugim modom?

Moja preporuka da neotvaras server an balkanu ima previse servera koje bi ja zatvorio svaki dan novi server. TO sve treba zatvorit i ostavit samo GF, CH i ST.

To je samo moje misljenje
Little Devil will burn you

Otvori strani STUNT/DM server i imat ćeš garant uspijeha, napravi par trailere i privući ćeš stranu ekipu.

Ok hvala vam svima na odgovorima. I odlucio sam napraviti Stunt/DM server s dva jezika ENG i HRV. Pa da vidimo kako ce to ici. :)

Last nick: Paradox

Citat: []Jan poslato Jul 14, 2010, 13:58:57 POSLE PODNE

Moja preporuka da neotvaras server an balkanu ima previse servera koje bi ja zatvorio svaki dan novi server. TO sve treba zatvorit i ostavit samo GF, CH i ST.

a lb? njub  8)

DM ali jako dobar mod istaviga na vise jezika

Citat: djiha poslato Jul 14, 2010, 15:59:49 POSLE PODNE
Citat: []Jan poslato Jul 14, 2010, 13:58:57 POSLE PODNE

a lb? njub  8)

CITAJ MALO!! PISE TO JE MOjE MISLJENJE JA MISLIM DA TREBAJU OSTATI SAMO TI SERVERI!!!

admin sry zbog caps lock

Little Devil will burn you