pomoc = registracija

Započeo Ante_Dracar aka Lopa, Jul 14, 2010, 08:51:30 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

evo treba mi pomoc,napravim registraciju po ovome TUT-u i sve super                 http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=10107.0   ............

ali mene zanima kako da napravim kad igrac upise     /registracija      da mu se pojavi registracija na autu i da ima tu registraciju 24 sata,i kada prodju 24 sata da se ta registracija makne sa tog vozila...

ukoliko treba bolje pojasniti samo recite,hvala unaprjed...

To ćeš iskreno teško napraviti jer to zahtijeva malo više skripterskog znanja. moraš koristiti timere...
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: LuKsA poslato Jul 14, 2010, 10:54:16 PRE PODNE
To ćeš iskreno teško napraviti jer to zahtijeva malo više skripterskog znanja. moraš koristiti timere...
A i ako stavi takav timer na 24 sata, ako se server ugasi izmedu opet ce se timer na 0 resetirat i bit ce duze od 24 h

black_dota

To je nemoguce  ??? sto kazete vi to je jako tesko napraviti.

ma moguce je sve samo treba znat :D

hahahha warning = demir
CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

ja sam najaci scripter na balkan a mozda i u svijet to je za mene stotinka....

Nez

*

Citat: Chris poslato Jul 14, 2010, 11:10:22 PRE PODNE
Citat: LuKsA poslato Jul 14, 2010, 10:54:16 PRE PODNE
A i ako stavi takav timer na 24 sata, ako se server ugasi izmedu opet ce se timer na 0 resetirat i bit ce duze od 24 h
dodas varijablu u account i ako igrac izadje sa servera ili se server ugasi da se spremi koliko je sati tajmer bio ukljucen i samo da ga nastavi kad se ponovno ulogira? -.-'
uozbiljite se :(