Odgovor ZicMortala (Ralphia_Deluce) na njegovu optuzbu

Započeo [YE]exNip, Jul 14, 2010, 01:06:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav,

Eto ovu poruku citate preko jednog predobrog lika - Smaila.

Ovdje sam da pojasnim neke stvari,

Od otvorenja Edimax RolePlay servera, Genius gaming i njegova ekipa konstanto tlace mene, moje igrace i admine. Dolaze na server, jebu mi mater.. reklamiraju, prijete se da ce srusit server.. to su veoma razne prijetnje i sve to od otvorenja moga servera. Svi znaju da sam ja tamo bio head, da sam pomogao u nastajanju same Genius gaming zajednice. Potom sam odlucio prestati sa time i odvojiti se, lijepo sam svima objasnio.. nikoga na geniusu nisam banao sa svojim adminom koji mi je ostao niti sam reklamirao na geniusu. Sve ljude koje su bili pozvani, bili su zvani jedino preko MSNa, Xfirea, Skypea itd. Njima je bilo krivo (ni sam neznam) tada i ja znam gotovo sve razloge zasto su oni to konstanto cinili (da se bolje izrazim podjebavali i prijetili). Nemam nista protiv sa bilo koga sa geniusa, niti sam ikad imao. Oni mozda neshvacaju sta su oni meni radili u samim pocetcima, ali vidim ja da je njima krivo kad oni vide 10/20 igraca na edimaxu. Ovo je samo igrica zaboga. I sve do tog jednog dana kada mi je vise pukao film i kad ste vi dosli na moj server i dovukli mog 1338 admina na svoj (Seno_Dizdar)... to je veoma sramotan cin od vas i ja imam mnoge dokaze. Tada sam eto dosao do vaseg RCONa (geniusovog), Luksa zna kako i admini tamo...

Sa rconom ja svejedno nisam imao zelje raditi ono sta ste vi htjeli meni raditi (banati sve igrace, zagasit server itd.), makar vas jesam malo podjebavao da ste vi mislili da je bug (oko lvla itd.)..

I dapace, vi ste meni upali u rcon na edimaxu jednom.. i izlika vam je bila da ja bolje cuvam svoj rcon password, samo sta ste vi meni banali sve igrace i zagasili server. Ja nisam bio tako glup da se spustam na vasu razinu ali dobro...
Onda sam se domogao jednog lijepog hacka koji fino radi i eto sta se desilo, server je bio pod napadom i sad je fakat hackan. Ali dobro mene to nije briga, jer ja sam se na neki nacin osvetio vama za sve gluposti koje sam ja morao trpit... i sad nek mi jos neko udje na server da mi jebe mater ili nesto slicno, vama se kazna produzuje. Sredstvo opravdava cilj. Kako god bilo ja sam lijepo napisao upozorenje na vasem forumu, a vi ste samo odmahnuli da ja "foliram". Mislim dobro, niste bili u pravu, ovo vam je pouka za iduci put.

Poruka balkan sampu - sta da drugo kazem, pola članova misli da ce naucit skriptajuci pomocu tipki Ctfl + C i Ctrl + V na njihovim tipkovnicama. Forum kao forum, jednostavno sad shvacam zasto je Dujma nasao Carlssona da mu bude tamo,, makar znam da Dujma nema vremena, ali u njegovim pocecima skriptanja (komentari na forumu) on se drzao samo samp foruma. I to je jako pametno, nema smisla gubit zivce na ovakve debile.

By Zic Mortal

Citat: [CC]Stormer poslato Jul 14, 2010, 01:24:32 PRE PODNE
Cek vi ste to hackali..i kak oni sad mogu vratit server..kad ga vi "odhackate" ili kako.nekuzim :D
nija ne kuzim :S

Citat: [Ed!max]eCl!pSe poslato Jul 14, 2010, 01:06:56 PRE PODNE
Pozdrav,

Eto ovu poruku citate preko jednog predobrog lika - Smaila.

Ovdje sam da pojasnim neke stvari,

Od otvorenja zabranjeno-ime-servera RolePlay servera, Genius gaming i njegova ekipa konstanto tlace mene, moje igrace i admine. Dolaze na server, jebu mi mater.. reklamiraju, prijete se da ce srusit server.. to su veoma razne prijetnje i sve to od otvorenja moga servera. Svi znaju da sam ja tamo bio head, da sam pomogao u nastajanju same Genius gaming zajednice. Potom sam odlucio prestati sa time i odvojiti se, lijepo sam svima objasnio.. nikoga na geniusu nisam banao sa svojim adminom koji mi je ostao niti sam reklamirao na geniusu. Sve ljude koje su bili pozvani, bili su zvani jedino preko MSNa, Xfirea, Skypea itd. Njima je bilo krivo (ni sam neznam) tada i ja znam gotovo sve razloge zasto su oni to konstanto cinili (da se bolje izrazim podjebavali i prijetili). Nemam nista protiv sa bilo koga sa geniusa, niti sam ikad imao. Oni mozda neshvacaju sta su oni meni radili u samim pocetcima, ali vidim ja da je njima krivo kad oni vide 10/20 igraca na edimaxu. Ovo je samo igrica zaboga. I sve do tog jednog dana kada mi je vise pukao film i kad ste vi dosli na moj server i dovukli mog 1338 admina na svoj (Seno_Dizdar)... to je veoma sramotan cin od vas i ja imam mnoge dokaze. Tada sam eto dosao do vaseg RCONa (geniusovog), Luksa zna kako i admini tamo...

Sa rconom ja svejedno nisam imao zelje raditi ono sta ste vi htjeli meni raditi (banati sve igrace, zagasit server itd.), makar vas jesam malo podjebavao da ste vi mislili da je bug (oko lvla itd.)..

I dapace, vi ste meni upali u rcon na edimaxu jednom.. i izlika vam je bila da ja bolje cuvam svoj rcon password, samo sta ste vi meni banali sve igrace i zagasili server. Ja nisam bio tako [cenzura] da se spustam na vasu razinu ali dobro...
Onda sam se domogao jednog lijepog hacka koji fino radi i eto sta se desilo, server je bio pod napadom i sad je fakat hackan. Ali dobro mene to nije briga, jer ja sam se na neki nacin osvetio vama za sve gluposti koje sam ja morao trpit... i sad nek mi jos neko udje na server da mi jebe mater ili nesto slicno, vama se kazna produzuje. Sredstvo opravdava cilj. Kako god bilo ja sam lijepo napisao upozorenje na vasem forumu, a vi ste samo odmahnuli da ja "foliram". Mislim dobro, niste bili u pravu, ovo vam je pouka za iduci put.

Poruka balkan sampu - sta da drugo kazem, pola članova misli da ce naucit skriptajuci pomocu tipki Ctfl + C i Ctrl + V na njihovim tipkovnicama. Forum kao forum, jednostavno sad shvacam zasto je Dujma nasao Carlssona da mu bude tamo,, makar znam da Dujma nema vremena, ali u njegovim pocecima skriptanja (komentari na forumu) on se drzao samo samp foruma. I to je jako pametno, nema smisla gubit zivce na ovakve debile.

By Zic Mortal
Evo procita saom ovo i evo da ti kazem par stvari
Znam kako je kada ti neko tako dolazi na server i to govori rijesenje:samo suti neka se on ismijava do sutra
da ce ti hackat server to su djeca od 10-11 godina ko mrer,demir i ti ak me kontas :D
banali su ti sve igrace nista drugo nego vratit istom mjerom+malo pogorsat stvar ak se omakne malo puno pogorsat :D
To sto ste im hackali server [imam veliko misljenje da su ti hackovi i to sranja]ALI ako su oni to sve radili dobro si napravio svako NORMALAN bi to napravio tako da svaka cast
Ja igram na 100 servera trenutno dok nedode New Generation i CH i nigdje u zivotu ali zivotu nisam vidio vas IP u chatu
a njihov brate to se dere i na /ad :S sramota
a oni reklamiraju zato sto postoje 1 godinu a imaju jedna I od Igrac ovi igraci su neposteni i nonliferi
samo ti kazem Boli te ona stvar za botove jos malo ce se i oni svrstat u kos sa Mrerom i Demirom
Preporuka:nemoj sprijecavat botove da ostanu botovi ti si takav kakav jesi(normalan)oni su taki kaki jesu :S

hahahha warning = demir
CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

ja sam najaci scripter na balkan a mozda i u svijet to je za mene stotinka....

Bas zato si zic banan i odavde, zbog ovakvih gluposti. LOCK
Poslednja Izmena: Jul 14, 2010, 08:40:28 PRE PODNE od Chris