[REÅ ENO] MTA selektovanje objekata

Započeo ПeÑ’a., Februar 05, 2016, 21:00:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Jel postoji neki shortcut za object properties? I da li postoji nacin kako selektovati objekt koji se ne moze selektovati? (Znam za ono "current objects" ne treba mi to, nesto drugacije?)

NAPOMENA: Ne mislim na world objekte, radio sam ranije, znam dosta toga, ali eto neke stvari sam zaboravio...

@Tema, neka bude aktivna, nemojte da zakljucavate, imam dosta pitanja, samo cu vremenom pitanje po pitanje kad budem nailazio na situaciju.

Kazite mi samo jos, konvertor iz SAMP u MAP kodove?
Poslednja Izmena: April 06, 2016, 21:18:50 POSLE PODNE od Bryant.
Očekivati da ljudi budu fer prema vama iz razloga što ste vi bili fer prema njima je kao što i očekivati da vas lav ne pojede, zato što vi ne jedete lavove.

19909 - bunker
19905 - bunker sa cetiri ulaza
19907 - bunker sa garazom

ova tri objekta mi uopste ne otvara u MTA, nema ih... Moze neko da mi kaze kako dodati? Da to nisu novi samp objekti (mada ne verujem ako su to objekti iz one vojne baze)
Očekivati da ljudi budu fer prema vama iz razloga što ste vi bili fer prema njima je kao što i očekivati da vas lav ne pojede, zato što vi ne jedete lavove.

Moze li neko da uploada http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=99951.0 ovo na neki drugi sajt i da da link? Dodje na 99% i pise "failed", i registrovao sam se, i sacuvao na cloud, nece i kraj, ne znam hoce li vama..

:o

Vidim da si vec pronasao temu na koju sam te uputio.
To je neki ruski dodatak koji sa sobom ima sve SA:MP objekte i neces morati da brines da li ce hteti neki objekat ili ne.

Ukoliko imas jos neka pitanja, postavi ih ovde.

Citat: Bryant. poslato Februar 06, 2016, 10:36:02 PRE PODNE
Vidim da si vec pronasao temu na koju sam te uputio.
To je neki ruski dodatak koji sa sobom ima sve SA:MP objekte i neces morati da brines da li ce hteti neki objekat ili ne.

Ukoliko imas jos neka pitanja, postavi ih ovde.

Kazi mi jel postoji shortcut za object properties? I kako selektovati one objekte koji nece da se selektuju (ali ne u current object ili kako vec)

@Muma, hvala puno :)

Inace izgleda da problem nije bio u downloadu vec u mom browseru, izgleda da imam neku zabranu za .exe fajlove ili ko zna sta vec, naci cu nacin da skinem. Oprosti na mucenju.
Poslednja Izmena: Februar 06, 2016, 12:06:41 POSLE PODNE od WeWeF

Ne razumem te.

Vidim da koristis i Jernejl's Map Editor tako da ti preporucujem da tamo odradis to sto ne mozes u MTA, a onda nastavi sitnice u MTA.
Ne koristim MTA.