Kucno vratilo!

Započeo Momcilo, Februar 04, 2016, 22:05:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav!
Znam da ova tema uopste nije vezana za forum al ipak da pitam,dali je dobro da kupim ovo vratilo:
http://iron.rs/proizvodi/pomicna-kucna-vratila   (Ovaj drugi odozgo)

Citat: Momcilo poslato Februar 04, 2016, 22:05:33 POSLE PODNE
Pozdrav!
Znam da ova tema uopste nije vezana za forum al ipak da pitam,dali je dobro da kupim ovo vratilo:
http://iron.rs/proizvodi/pomicna-kucna-vratila   (Ovaj drugi odozgo)

(Ako zivis u kuci i imas dvorist(slobodnog prostora))
Lepo izadjes napolje, nadjes 1 cvrstu motku i 2 kolca (lepo zaostrena). Napravis rupe da raspon izmedju te dve rupe ili ti ta dva kolca odgovara ovoj gore navedenoj motci, zatim ta dva kolca postavis u te rupe uzmes cekic(po mogucnosti "macolu" od 5-10kg) i nezno ih cuknes odozgo(par pita da budu cvrsti), zatim postavis motku na ta dva kolca i uzmes dovoljnu kolicinu eksera(ili cega vec) da pricrstis. Nakon sto si to uradio, nadji 2 komada sundjera i oblozi motku(da ti ublazi bol kada radis).

(Ako zivis u stanu i nemas dvoriste)
- Lepo nadjes prvi park/igraliste koji ima ljuljasku i cepaj....

~ Zasto trositi pare kada smo okruzeni hrpom stvari koje mozemo da iskoristimo. ~

Hvala,ali problem je u tome da je neko vezbaliste prilicno udaljeno od mene :/

Citat: Momcilo poslato Februar 04, 2016, 22:24:32 POSLE PODNE
Hvala,ali problem je u tome da je neko vezbaliste prilicno udaljeno od mene :/
Eto ga! Ako ti je malo dalje mesto vezbanja, uz vezbe snage mozes da vezbas i kondicioni trening. Neka je to mesto udaljeno i 5 i 10km od tvog mesta stanovanja pa do mesta za vezbanje mozes lagano da istrcis.
Evo dacu ti sopstveni primer: Od moje kuce do mesta za vezbanje ima mozda oko 5km eventualno 8km, ja to ponekad prepesacim a ponekad i istrcim i nije mi "tesko". Treba da imas i neku motivaciju vidi da nadjes jos nekog druga(jos bolje drugaricu :D ) i udri.

Zeljeznu cijev na diblove u cosak da nesmeta a ne da zapinjes glavom na vratima