Kako postati admin

Započeo cristiane, Jul 13, 2010, 21:17:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

cristiane

remove
Poslednja Izmena: Novembar 28, 2010, 21:52:39 POSLE PODNE od cristiane

Prvo sto trebas je otici na server i registrirat se. Onda izadi iz igre i odi u scriptfiles folder. Nadi file Tvoje_Ime.ini, otvori to u notepadu ili wordpadu.
Onda ce ti pisat ovako:

Key=*****
Level=1
AdminLevel=0

E sad ovo AdminLevel=0 prepravi u ovo: AdminLevel=1338
Udi na server i imat ces admina.

black_dota

Nemoj to da radis sjebaces acc to sam i ja radio i nisam mogao da se ulogujem.
Udjes na server.
Ulogujes se kao rcon npr /rcon login kakopostatiadmin   (ali u server.cfg moras namestiti rcon password na kakopostatiadmin)
Onda ukucas ako imas GF /makeadmin 0 1339 ili koliko vec zelis.
Imaces admina.
Ako nemas GF onda moras napraviti komandu za /makeadmin ali posto si pocetnik bolje kreni sa gf-om.

Nije istina black, jedino ako imas na /makeadmin nastimano na IsPlayerRconAdmin(playerid) il kako vec ono ide..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

black_dota

Citat: LuKsA poslato Jul 14, 2010, 10:58:42 PRE PODNE
Nije istina black, jedino ako imas na /makeadmin nastimano na IsPlayerRconAdmin(playerid) il kako vec ono ide..
Ja kazem ako edituje u script files da nece moci da se login ja sam tako sjebo sve kada sam edito tamo.

Citat: black_dota poslato Jul 14, 2010, 11:02:32 PRE PODNE
Ja kazem ako edituje u script files da nece moci da se login ja sam tako sjebo sve kada sam edito tamo.
onda si ti smotan xD
ja sebi u scriptfiles namistim admin lvl lvl novce novce na racunu :S
necces nista sjebat

black_dota

Citat: aleluja poslato Jul 14, 2010, 11:07:29 PRE PODNE
Citat: black_dota poslato Jul 14, 2010, 11:02:32 PRE PODNE
onda si ti smotan xD
ja sebi u scriptfiles namistim admin lvl lvl novce novce na racunu :S
necces nista sjebat
Neznam ja kad editujem nece da se login.

EDIT:Sad sam se setio to mi je bilo na Raven'S Roleplay na obicnom godfather nisam probao.
Poslednja Izmena: Jul 14, 2010, 11:11:17 PRE PODNE od black_dota

Lijepo imas pod tutorial kako si dat admina na serveru... malo koristite trazilicu.. a ti dota dokazo si da si pglu.. vec 1000 put tu ima decki koji skriptaju par godina a ti poceo prije 2 dana i pametujes tu...