[REÅ ENO] Menjanje boja u Texture Studiu

Započeo Scripter Braun, Januar 18, 2016, 01:16:55 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ne znam do cega je udje u texture studio i sve lepo uradio i hocu da promenim boju nekog objekta i pise da je boja promenjena ali nista se ne menja.
PS: Prvi put radim u ovom.
Poslednja Izmena: April 06, 2016, 21:20:51 POSLE PODNE od Bryant.
    ~ Member since: 09.13.2013. - 15:30 ~

Nisam siguran, ali mislim da moras potraziti indeks objekta i da ga promenis, jer mozda koristis neki objekat sa vise delova, vise indeksa.
Kod nekih je tako sa vise indeksa, a na primer kod 19377 to nije slucaj.

47

*

Najcesce se dogaÄ'a kad ides na objekat npr. onaj concrete i /mtset  1 5465  a taj objekat ima jedan index pa se nista ne desava :D

Isprobaj /mtset 0  ID texture morali bi radit ako ne radi probaj rr Texture Studio

Ako radis sa objektom sa vise indexa selectuj taj objekat i kucaj /sindex i izbaci ce ti sta je koji index i onda normalno /mtset itd.

Selektiraj jednostavno taj objekt i idi po indexima od /mtset 0 do /mtset 15 (ukljucujuci i 15) i jedan ce od tih ti promijeniti texturu na indexu kojeg zelis promijeniti. I kad zavrsis, odes samo /robject i ponovo onda taj /mtset s indexom ili indexima koje zelis.

Zasto da ide po indexima kad jednostavno postoji komanda koja mu izbaci sve indexe toga objekta!

Citat: Gold poslato Januar 19, 2016, 22:38:28 POSLE PODNE
Zasto da ide po indexima kad jednostavno postoji komanda koja mu izbaci sve indexe toga objekta!
Moze i tako, ali meni se neda zajebavat s time, a i ovako mi je draze pogledati sto koji index zapravo mijenja.

Objasnjeno je.

Ukoliko imas neka dodatna pitanja u vezi toga posalji mi PM da ponovo otkljucam temu.

LOCK