[REÅ ENO] Brisanje objekata u MTA i problem sa indexima u Texture Studio

Započeo #Quinn, Decembar 30, 2015, 10:26:55 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pitanje 1
Znaci sljedio sam ovaj tutorial o brisanju objekata (http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=67796.0) i sve sam uradio kako pise, kod sam provjeravao par puta i nije netocan. Znaci sve uradim po tutorialu al nikako da mi radi to.. Koristim takozvani ruski mta pa nezz jel ima to kakve veze?!

Pitanje 2
Znaci u texture studiu mi ne prikazuje indexe.. Obicno bi trebalo koliko znam prikazat indexe svih objekata koji su ubaceni, jel ima kakva cmd da ih stavim il ima neko drugo rjesenje istog.
Poslednja Izmena: April 06, 2016, 21:25:18 POSLE PODNE od Bryant.

Odgovor na prvo pitanje
To sto koristis ruski MTA nema veze s tim, brisanje objekata je veoma jednostavno, imas jako mnogo tutorijala i nasih i stranih na YouTubeu i voleo bih da vise znam o tom tvom problemu sa kodovima.
Prilikom brisanja i konvertovanja objekata ti bi trebao da dobijes RemoveBuildingForPlayer kodove koje ubacujes u skriptu.
Pogledaj ponovo tutorijale i reci nam sta ti tacno nije jasno.

Odgovor na drugo pitanje
Pokusaj da reinstalacijom celog Texture Studio, ne koristim ga, postoji mogucnost da si u nekim podesavanjima iskljucio to, a postoji mogucnost da nesto nije u redu.
Pogledaj tutorijale vezane za taj deo, njih takodje mozes pronaci na nasem forumu kao i mnostvo tutorijala koje mozes pronaci na YouTube, a probaj i sa reinstalacijom celog TSa.

Javi nam rezultate :)

1.
Ma meni je sve jasno i uradim tocno kako pise sve.. Gledao sam vise tutoriala. Jedino kod mene je instaliran ruski MTA u gta folder posto mi nije htjelo u program files dok obican je u program files. Da nije mozda zbog mjesta gdje je instaliran?!

2.
Instalirao sam vise tih texture studia i opet isto. Mozete mi dat link downlouda kojeg da koristim il neki od tutoriala koje sto spomenuli?!

Odgovor na prvo pitanje
Kao sto sam ti vec rekao na fejsbuku, nema veze to kakav je i gde je instaliran MTA.
Probaj sa reinstalacijom celog MTA, pogledaj vise tutorijala o tome kako se brisu objekti ili jednostavno predji na Jernjel's Map Editor ( link za skidanje u ovom podforumu ).

Odgovor na drugo pitanje
Skinuti ga mozes OVDE, a evo neki tutorijali TUT1 ; TUT2 ; TUT3 ; pazljivo gledaj.

1.
Probacu preci na taj Map Editor posto vidim da ga gotovo svi koriste..
Ima li neki tutorial o koristenju toga na hrvatskom/srpskom?

2.
Pogeldao sam tutoriale i reinstalirao texture studio pa opet nista.   :'(  :'(  :'(

Odgovor na prvo pitanje
Ima dosta tutorijala, neke mozes pronaci na ovom forumu, imas i temu gde je objasnjena svaka komanda i funkcija u Map Editoru.

Odgovor na drugo pitanje
Onda verovatno ne znas da koristis Texture Studio, molio bih te da pogledas gore navedena tri tutorijala koja sam prethodno postavio.