~~~UJEDINJENJE~~~

Započeo Demir_Stonnes, Jul 11, 2010, 20:16:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Zelim da kazem da se ** i CroStyle Propojio serveru NFS*ProStreet i sada nas ima dosta ................mod je predobar i server......pa eto ako navratite....raje ima....

forum:www.nfs-prostreet-samp.tk (Privremeni)
ip: 78.46.63.204:7780

VIDIMO SE VAS NFS ADMIN TEAM

ODJEBI SA TIM IMENOM(BS) ILI CU TI OBRISAT ACC!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poslednja Izmena: Jul 12, 2010, 14:30:54 POSLE PODNE od Dude

Sretno vam bilo, ali mislim da necete daleko dogurat.
Onaj Orsat je pokupovao pola servera i pripojio sebi, i sta je dobio ? nista propalo mu sve jer mu ej mod blago receno katastrofa
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

ma ne ja samo da imam po 20-25-30 igraca do 30 vise mi ne treba i 18 mi je dovoljno samo da igramo da se zamajemo...ali orsat nije sa nama!!!!

Citat: Demir_Stonnes poslato Jul 11, 2010, 21:48:45 POSLE PODNE
ma ne ja samo da imam po 20-25-30 igraca do 30 vise mi ne treba i 18 mi je dovoljno samo da igramo da se zamajemo...ali orsat nije sa nama!!!!
zasto orsat nije s vama :S ?
Citat: |GG| Filipo poslato Jul 11, 2010, 21:30:49 POSLE PODNE
Sretno vam bilo, ali mislim da necete daleko dogurat.
Onaj Orsat je pokupovao pola servera i pripojio sebi, i sta je dobio ? nista propalo mu sve jer mu ej mod blago receno katastrofa
LoL taj seerver uopce nije bio preveden \;s

S vama se ujedinit,pa vi reklamirate ko isusovci...pa da i s njima tako pocnete necete tako dugo dogurati
TuT
Map
[Map]Caffe Bar
[Map]Novi Burger

BalkanGaming

Johnny

CitatS vama se ujedinit,pa vi reklamirate ko isusovci...pa da i s njima tako pocnete necete tako dugo dogurati
Samo da te pitam ko jos nije reklamirao,samo mi reci?CH,GF,ST,GG...svi su oni reklamirali nekada tako da se razumemo...

Citat: Johnny poslato Jul 12, 2010, 14:05:43 POSLE PODNE
CitatS vama se ujedinit,pa vi reklamirate ko isusovci...pa da i s njima tako pocnete necete tako dugo dogurati
Samo da te pitam ko jos nije reklamirao,samo mi reci?CH,GF,ST,GG...svi su oni reklamirali nekada tako da se razumemo...
Za ostale Neznam Ali na CH sam 2 Godine i znam da nitko nikad nije privucen reklamom neko netko dode taj netko pozove frenda i tako se krecu :D
Poslednja Izmena: Jul 12, 2010, 16:15:01 POSLE PODNE od °°[NG]Skillz°°

hahahha warning = demir
CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

ja sam najaci scripter na balkan a mozda i u svijet to je za mene stotinka....

Citat: Johnny poslato Jul 12, 2010, 14:05:43 POSLE PODNE

Mozda reklamiraju,ali ovako na ovim sluzbenim samp serverima nisu reklamirali nego vi ko krastavci otvarate teme i pisete reklama u njoj
TuT
Map
[Map]Caffe Bar
[Map]Novi Burger