[WIP] United Elite StatePlay

Započeo Ognjen_Cassso, Decembar 21, 2015, 20:17:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

United Elite Stateplay UE:SP
Mod je veoma dobar i imamo dozvolu od nestora za donji textdraw ovo su neke slike za sada  8)
Ima unikatan sistem paljena vozila kada pritisnite "2" pusta se verglanje kao u rl i nakon sto izvergla upali
Pa hajde da krenemo sa nekim slikicama :)

Sistem pljackanja banke!
[/pre]

Roleplay Skola i Feriss wheel RP-SKOLA TREBA ZA NEKE POSLOVE[DIPLOMU TREBAS IMAT]
[/pre]
[/pre]

Granica i  Neon shop
[/pre]

Zato kliknite dolazim na event za jos slika! https://www.facebook.com/events/650166061791202/
Ima jos mnogo unikatnosti na serveru
UE:SP TEAM
8)
Poslednja Izmena: Jul 16, 2016, 01:22:23 PRE PODNE od muma.

Hvala ovo su neke slike vise ce biti na eventu

Pa hvala nema puno posla sve je sredjeno svi bugovi izvorni balkan extopy ili esotic nez tacno sve smo sredili dodali smo unikatnih sistema ,i ima dosta mapa ima trajekt,feriss wheel svega :D

Nekako su mi textdraw-ovi previse drecave boje bolje stavi dve ili tri boje, koje ne bodu oci, inace srećno.
    ~ Member since: 09.13.2013. - 15:30 ~

Srećno sa ovime, mod mi deluje neka klasika.. ne znam ni sam, nije moj ukus jer viÅ¡e volim roleplay. Promenio bih malo dizajn chata (poruke, chat, itd) i ove TDove. Kada bi se to uredilo verujem da bi bilo mnogo bolje  8)
Andreas Gaming Online Gaming Community
SA:MP IP: 193.192.58.216:7782
Forum adresa: www.andreasgaming.com
TS3 IP: andreasgaming
Instagram klik - tamo ima dosta objava sa servera (obavezno pogledajte)
FaceBook stranica: klik
FaceBook event: klik
Youtube kanal: klik

Hvala ! Popravio sam ovo oko chat promjenjena boja a td ovaj donji cu mozda jedino vidicu !  8)

Citat: Ognjen_Cassso poslato Decembar 28, 2015, 17:09:36 POSLE PODNE
Hvala ! Popravio sam ovo oko chat promjenjena boja a td ovaj donji cu mozda jedino vidicu !  8)
Mogao bi, Å¡to "prostije" to bolje, veruj mi :)

Å to se tiče samog sistema za auto lepo je uraÄ'eno i dobro. No, primetio sam da slabo učitava mape. Proveri stremaer dal' ste ubacili najnoviju verziju a ako jeste onda proverite obrisane objekte i generalno mape jer i zbog toga može doći do problema i veoma sporog učitavanja mapa na vaÅ¡em serveru. TakoÄ'e, i dalje mi nije uredno. Bazirajte se na 2-3 boje servera. Ja za moj server koristim format "(AGRP):" (on je uvek narandžasta a tekst nakon njega je beo). Za greÅ¡ke koristim "ERROR:" (crven, tekst posle beo),.. Dakle, neka vam 2-3 boje budu dominantne i neka to budu boje servera. To će dosta privući igrače verujte mi. * Moj savet  :D

Hvala najnovije pluginove imamo ali neznam zasto sporo ucitavaju neznam ovo oko obrisanih hvala ti matheson <3
i evo novi video unikatan sistem paljenja! https://www.youtube.com/watch?v=Y81338O0fkQ&feature=youtu.be