[Pomoc]Ne vide se neke mape i goto ne radi

Započeo Maxwellâ„¢, Decembar 15, 2015, 23:12:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema:Prebacio sam mod na hosting preko ftpa i sada kada hocu da se teleportujem negde pise teleportovani ste a nigde mene teleportuje ili kad hocu do igraca isto a njemu ispise da sam teleportovan a nisam.Takodje i neke mape mi se ne vide a sve su radile na kucnom serveru.Hvala unapred ko pomogne.
Skripta koju koristim: gta rp edit
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično):mislim da je dovoljno objasnjeno u opisu problema

Citat: Maxwellâ,,¢ poslato Decembar 15, 2015, 23:12:25 POSLE PODNE
Detaljan opis problema:Prebacio sam mod na hosting preko ftpa i sada kada hocu da se teleportujem negde pise teleportovani ste a nigde mene teleportuje ili kad hocu do igraca isto a njemu ispise da sam teleportovan a nisam.Takodje i neke mape mi se ne vide a sve su radile na kucnom serveru.Hvala unapred ko pomogne.
Skripta koju koristim: gta rp edit
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično):mislim da je dovoljno objasnjeno u opisu problema

U server.cfg stavi JunkBuser da pise ovako jer ako nepise lepo nece ti ni mod raditi kako valja (ako si uzeo moj mod BExchange,makar je meni tako bilo)