Isplati li se otvarati hosting ?

Započeo Nexus Skripter, Decembar 06, 2015, 23:54:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozz, mislio sam otvoriti jedan hosting. Eh sada, isplati li se to ? Novac mi nije problem, samo me zanima isplati li se to ? Imam u planu drzati samp, cs 1.6, minecraft i ts3 servere..

Citat: Bryan Scripter poslato Decembar 06, 2015, 23:54:26 POSLE PODNE
Pozz, mislio sam otvoriti jedan hosting. Eh sada, isplati li se to ? Novac mi nije problem, samo me zanima isplati li se to ? Imam u planu drzati samp, cs 1.6, minecraft i ts3 servere..
Ako imas dobru ekipu,reklamu i zivce isptaice se posle nekog vremna.Bitno je da se procije za hositng i da bude pouzadn.

Citat: Jakisic poslato Decembar 07, 2015, 00:19:27 PRE PODNE
Ako imas dobru ekipu,reklamu i zivce isptaice se posle nekog vremna.Bitno je da se procije za hositng i da bude pouzadn.
Ok, obecavam ti doci ce i do tebe informacija da se otvara hosting cijeg je vlasnik Nexus haha. Hvala na odgovoru, jos sam se posavetovao i svi su rekli da otvorim ako imam novca, i eto otvoricu ga.

Citat: Bryan Scripter poslato Decembar 07, 2015, 00:34:59 PRE PODNE
Citat: Jakisic poslato Decembar 07, 2015, 00:19:27 PRE PODNE
Ok, obecavam ti doci ce i do tebe informacija da se otvara hosting cijeg je vlasnik Nexus haha. Hvala na odgovoru, jos sam se posavetovao i svi su rekli da otvorim ako imam novca, i eto otvoricu ga.
Lepo,zelim ti svu srecu.Kad mi budes slao informaciju posalji i neki free server :D :D

Ne vjerujem baš da ti se isplati otvarat pored ovolike konkurencije, osim ako ne planiraš da imaš cijene niže od eXperience hostinga :)

Prvih 3 meseca ćeš biti u minusu, možda čak i više od 3. Posle toga bi trebao polako da kreneš da se vraćaš na 0 što se tiče para, ali sve zavisi od ekipe i tebe kao i reklama, eto meni naprimer nije uspelo, ali ko zna možda tebi uspe.

Citat: gonss poslato Decembar 07, 2015, 13:06:43 POSLE PODNE
Prvih 3 meseca ćeš biti u minusu, možda čak i više od 3. Posle toga bi trebao polako da kreneš da se vraćaš na 0 što se tiče para, ali sve zavisi od ekipe i tebe kao i reklama, eto meni naprimer nije uspelo, ali ko zna možda tebi uspe.

Kada bi se firma isplatila za 3 mjeseca svako bi otvarao hosting.

Citat: [BU] Gigi_Falcone poslato Decembar 07, 2015, 13:59:08 POSLE PODNE
Kada bi se firma isplatila za 3 mjeseca svako bi otvarao hosting.
Pa napisao sam da tada možda krećeš da se vraćaš ka 0, nikakvom plusu. :)

Ulog i rad donosi dobitak mada mi taj game hosting nije nimalo zanimljiv

Isplati li se ista radit?
Dajem ti isti odgovor za sve; Isplati se ako imas volje,energije, ako se trudis vise od ocekivanog.
Onda ti se isplati.
Ako se odlucis imat hosting, sretno :)

Web hosting da gamehosting ne cjenom te veiki guse neces imati prometa a kao lokalni web hoster bi mogao uspjeti

Samo budi uporan i imaj strpljenja, vidjeces kako ce pare da dolaze :) :)

Evo ja imam hosting vodim ga skoro vec 2 god i slabo sad idu kupovine u pocetku bas je bilo ono kull sve mi se isplatilo ali evo vremenom pratim balkan samp zbs itd primetio sam sve ide nesto slabo slabo i slabo retko kad se nadje nesto,vecina klinaca danas kupuju vise CS server i MC nista vise sto se tice SAMP/TS3 slabo idu kupovine inace sve sto ti je potrebno jessu zivce za sajt za panel za stranicu za promotere znaci bukvalno trebas da imas nekoga kome mozes da verujes u sve taj sav posao,inace sve do vraga pravo da ti kazem i ne isplati se jer ja uskoro se iskljucujem iz sveta IGRICE(za sad ne jos) al kad tad oticicu,21 vek nije vise u modu KOMP sad je FON u modu FB YT i tako to :) Moje misljenje :)

i am king!