Unique Role Play - New Gamemod v3

Započeo Dictator, Decembar 06, 2015, 11:43:00 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.





Novi gamemode

Pozdrav svim članovima SA:MP zajednice Balkan SAMP, Već nekoliko dana govorimo o velikom iznenaÄ'enju na Unique RolePlay zajednici. Napokon vam možemo otkriti to iznenaÄ'enje poÅ¡to smo pri kraju radova. Po naslovu teme možete već predpostaviti o čemu se radi, dakle na scenu dolazi novi UQ:RP mod v3.0.0 gamemode. Ne radi se o već poznatom i dosadnom modu već o modu s potencijalom. Svaki član tima koji je uÅ¡ao na test gamemoda može vam sa zadovoljstvom reći da je ovo do sada neviÄ'eni mod na balkanskoj SA:MP sceni.




Nešto o modu

Pošto se radi o dosta neobičnom gamemodu na koga većina vas još nije naišla. Objasnit ćemo vam par stvari vezano za naš gamemod. Mod sprema svoje podatke pomoću MYSQL-a, tako da postoje minimalne mogućnosti da izgubite išta od svoje imovine. Sve je dinamično, dakle, admin sve kreira ingame. Na gamemodu se sve bazira na objekte i inventory system, sve je povezano. U sljedećim crtama ćemo vam navest neke od unikatnih sistema uz objašnjenja.

Inventory system - Kada kupite neki objekat u dućanu, naÄ'ete ga na podu nalazit će se u vaÅ¡em inventory. Svaki objekat ima svoju funkciju, ali mi vam te funkcije nećemo otkrivati da vas potakne na istraživanje gamemoda.

Weapon system - Kada nabavite oružje morate u ammunationu kupovati sanžere za ta oružja. U oružju možete imati odreÄ'enu količinu metaka (AK-47(30) - jedan sanžer, COLT(17) - jedan sanžer), kada potroÅ¡ite tu količinu metaka morate mjenjat sanžer.

Bleeding system - Kada vas neko pogodi metkom, morate sebi izvaditi metak i staviti zavoj na ranu (to možete učiniti vi ili Medic (bolničari)), da bi zavili ranu morate kupiti First Aid Kit u prodavnici 24/7.

Item system - Kao Å¡to smo već naveli svaki predmet ima svoju svrhu. Predmete možete bacati, skupljati, čuvati. Policija može u bilo kojem trenutku preko otisaka prstiju otkriti ko je zadnji koristio odreÄ'eni predmet.

Ostatak ćete morati sami istražiti, pogledajte par slika sa moda.



Inventory system


Weapon system


House light system



Speed ticket system








Spray system








Metal detector system




Posao "Rudar"












NAPOMENA: Zamolio bi moderatore podforuma da ne zaključuju temu, kako bi mogao editovati je. Hvala unapred.







Hvala na čitanju, Unique marketing team.


Lijepo napravljeno makar nije unikatno jer su ideje vec izumljene na drugim serverima ali svejedno pohvala za trud ;)





Novi sistemi:
( Više informacije na našem forumu - www.unique-samp.com )



Backpack system




Gunracks - police za oružje




Weapon system

Nije nesto,al ipak pohvala za trud
Skyline RolePlay,server kakvog jos niste vidjeli!


|Comming SooN|

Copyright ©2012, Skyline RolePlay.