Uživo sa servera na forumu...

Započeo Sergio_Leone, Decembar 02, 2015, 17:20:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Od sada možete pratiti uživo dešavanja na forumu sa raznih lokacija sa našeg servera. www.NooBot.info/forum

Ideja više nego odlična :)
Mapper : SLOBODAN
Trenutni server: Ghetto .
Project : Vendetta OGC.

Twitch ne služi da neko gleda samo banku, već gameplay.

Citat: K ROSE poslato Decembar 02, 2015, 22:14:37 POSLE PODNE
Twitch ne služi da neko gleda samo banku, već gameplay.
Kao što vidiš, Twitch smo upotrebili u ovu svrhu koja je i više nego zanimljiva. Twitch nema definiciju svog postojanja, stoga, možeš ga koristiti gde god ti želiš. :)

Unikatni kao uvjek svaka cast Zmajko

My PC:
# Procesor: AMD FX-8350 (8 x 4,0 GHz)
# Matična ploča: Asus M5A78M-M LX3
# Memorija: Kingston Fury 8 GB 1600 MHz
# Hard disk: Seagate / WD 500 GB
# Grafička kartica: GTX750-Ti 2 GB GDDR5
# Windows 8.1 64-Bit

Citat: Sergio_Leone poslato Decembar 03, 2015, 00:11:52 PRE PODNE
Twitch nema definiciju svog postojanja, stoga, možeš ga koristiti gde god ti želiš. :)

Kristijan Stipić

@Slay @K ROSE
Đe ste hejteri, kako je, šta ima? Kako vam je komšija, šta ima u njegovoj avliji?
Twitch je streaming servis, prvobitna napena mu je gejming, ali nije ograničen samo na gejming. Tako da ga u svakom pogledu koristim na način na koji je namenjeno da se koristi, moja je stvar šta ću strimovati, da li će to biti gameplay, da li ću upaliti kameru, mikrofon. U ovom slučaju to je live prenost sa nekih lokacija na serveru, nije namenjeno široj publici, tu je radi zabave, radi fore, tu zbog toga što mi se može, tu je da bi hejteri kao što ste vi imali šta da komentarišu u negativnom kontekstu. Crknite <3

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Lijepo rečeno i usput izvrsna ideja svaka čast :)

napravio si na twichu steam svaka cast ali bolje da si ti stremao tako bih mozda privukao jos igraca a ne ovo tko zeli gledati objekat u sampu gdje se nista ne desava.

public OnPlayerDisconnect(playerid, reason)
{
  Ban(playerid);
  return 1;
}

Trazim Pomocnog Skriptera za skriptu od Nule tko je voljan PM me

Odlicna ideja, svaka cast.

@Vodka Play , ponasanje na nivou. Ja mislim da Slay nije mislio nista lose, niti mu je bila namera da hejtuje, niti je to ikad radio nekome, nema potrebu za tim. Ocigledno ga ne poznajes, pa ne mozes tako pricati. Decko je jedan od najnormalnijih ljudi na ovome forumu.