Uživo sa servera na forumu...

Započeo Sergio_Leone, Decembar 02, 2015, 17:20:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Jakisic poslato Decembar 05, 2015, 14:13:44 POSLE PODNE
Citat: United Extreme RolePlay poslato Decembar 03, 2015, 10:54:59 PRE PODNE
Unikatni kao uvjek svaka cast Zmajko
Steta sto je to imao pre njih BExrpess http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=260748
Sva sreća pa Zmaj nije bio na BE od početka, nije bio head admin, nije pomagao u stvaranju tog servera. :)

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Citat: Vodka Play poslato Decembar 05, 2015, 14:30:56 POSLE PODNE
Citat: Jakisic poslato Decembar 05, 2015, 14:13:44 POSLE PODNE
Citat: United Extreme RolePlay poslato Decembar 03, 2015, 10:54:59 PRE PODNE
Unikatni kao uvjek svaka cast Zmajko
Steta sto je to imao pre njih BExrpess http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=260748
Sva sreća pa Zmaj nije bio na BE od početka, nije bio head admin, nije pomagao u stvaranju tog servera. :)
Nisam ni rekao da nije bio,samo kazem na kom je serveru bilo pre.Inace NooBot ima po meni jednu od najjacih skripti na Balkanu i sire,zasita se divim i podrzavam vas rad.Toliko toga ste uradili da bi trebalo da imate 1000/1000 ali sta je tu je.Samo tako nastavite ;)

Citat: []MaKiâ,,¢ poslato Decembar 05, 2015, 13:02:27 POSLE PODNE
Odlicna ideja, svaka cast.

@Vodka Play , ponasanje na nivou. Ja mislim da Slay nije mislio nista lose, niti mu je bila namera da hejtuje, niti je to ikad radio nekome, nema potrebu za tim. Ocigledno ga ne poznajes, pa ne mozes tako pricati. Decko je jedan od najnormalnijih ljudi na ovome forumu.

Bas suprotno, decko dodje na forum da se posere po nekome...

Ne seri Lenone, ti ga dobro znas, ovde si od pocetka. Znas li uopste ko je to? Vecina vecih skriptera je naucilo nesto od njega, i njegovi svi radovi su izbrisani sa ovog foruma, koji su bili jedni od najboljih.

Citat: []MaKiâ,,¢ poslato Decembar 05, 2015, 16:52:30 POSLE PODNE
Ne seri Lenone, ti ga dobro znas, ovde si od pocetka. Znas li uopste ko je to? Vecina vecih skriptera je naucilo nesto od njega, i njegovi svi radovi su izbrisani sa ovog foruma, koji su bili jedni od najboljih.

Znam ja dobro ko je on i necemo se raspravljati jer ovo nije tema za to. :)

I ja se slažem da ovo nije tema za to. Prezentovali smo šta smo hteli i to je bio jedini cilj. Pozitivne i negativne kritike su uvek pristune, pa tako i ovde, ali pošto ste skrenuli sa glavne teme, ista mora otići pod katanac. :)