[POMOC] Firme

Započeo Stifler ツ, Decembar 01, 2015, 16:38:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: Dakle ovako :) Skinuo sam jedan dobar mod i malo ga editujem i naravno hocu da uradim global restart,dakle kada uradim global restart auta sva odu na pijacu (sto je logicno) i kuce su na prodaju sve je kako treba,ali ima jedan problem,prije global restarta kada odem do firme pise mi koja je cijena firme koji treba level za firmu itd. ali kada uradim global restart to mi uopste vise ne pise (koja je cijena firme,ime firme...).Kako sada to da rijesim ?
Skripta koju koristim:BE:RP x8.5
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično): /

Mislis nema ti vise markera(mislim na label od biza) od biza ili? Ukoliko sam te isto dobro razumeo koristis BExtreme x8.5 mod? Ne preporucujem ti bas taj mod za edit posto ima previse bagova i ostalih sranja i problema. Ja sam editovao jedno vreme taj mod i bas sam odustao od njega i to kad sam stigao na 50% edita moda, kad sam skontao koliko bagova ima i raznih sranja(.

nema komande vec jednostavno tamo u cfg folderu ima u notepad formatu npr. bizz,cars... i gore onda ima folder pise global i u njemu to isto i to kada kopiram i zalijepim u cfg folder i onda bude global ako me razumijes

da koristim balkan extreme 8.5 mod,i da nema mi labela poslije kada uradim global...