Wallpaper [AP]

Započeo m1lfman, Novembar 30, 2015, 18:48:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Hteo bih da vam predstavim moj rad u vektorskom programu "InkScape". Namenjen je za moj buduci server.
- http://i.imgur.com/wW52Ibd.jpg -
Poslednja Izmena: Novembar 30, 2015, 18:51:42 POSLE PODNE od Deci

E ovako, dobro je ali ti se niti fontovi niti boje ne uklapaju.
Kao drugo, pozadina je samo screenshot gta petice blurana.
Kao trece, sori kaj sam nepristojan al, koju piz*u materinu koristis InkScape? :D
To je napravljeno za simbole,logotipe...
Ne za to...
Koristi photoshop. Samo tako dalje!

Hvala vam. :)
@DeadDon Hvala na komentaru, nisam nameravao da napravim nesto spektakularno nego sam isao na foru da bude sto jednostavnije je moguce. S obzirom da mi je ovo prva slika odradjena u InkScape-u ja sam zadovoljan... Nzm ni ja sto sam koristio InkScape, palo mi na pamet da ga instaliram i eto... xD Probacu da pocnem da radim i sa Photoshop-om (takodje koristim i Gimp kao zamenu za Photoshop).
Probacu uskoro da odradim nesto u Photoshop-u. :)

Citat: Deci poslato Decembar 01, 2015, 16:43:04 POSLE PODNE
Hvala vam. :)
@DeadDon Hvala na komentaru, nisam nameravao da napravim nesto spektakularno nego sam isao na foru da bude sto jednostavnije je moguce. S obzirom da mi je ovo prva slika odradjena u InkScape-u ja sam zadovoljan... Nzm ni ja sto sam koristio InkScape, palo mi na pamet da ga instaliram i eto... xD Probacu da pocnem da radim i sa Photoshop-om (takodje koristim i Gimp kao zamenu za Photoshop).
Probacu uskoro da odradim nesto u Photoshop-u. :)

Pa okej, stima to sve. Samo radi. vise radis bolje radis ;)
Ali inkscape nije za takve stvari.. on je vise za crtanje, tipa alternativa ilustratoru :)

Nije nesto

FABER EST SUAE QUISQUE FORTUNAE