[Pomoc] /novac

Započeo []Don_Region, Novembar 26, 2015, 22:01:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Svoju
Detaljan opis problema: Radim komandu /novac koju kada upisete izbaci dijalog i birate "Postavi","Daj","Daj svima"(Adm cmd) i nakon toga upisete id i kolicinu no ja sam napravio da nakon sto odaberete baci dijalog za upisivanje i jednostavno mi baca error koji nema veze s vezom...
Dio skripte:
   	if(dialogid == DIALOG_AKNOVAC)
	{
		if(!response) return 1;
		switch(listitem)
		{
			case 0:
			{
				SPD(playerid, AKNOVACP, DIALOG_STYLE_INPUT, ""Don_Region"Postavljanje novca", ""SIVA"Unesite ID/Ime igraca kome zelite postaviti novac.", "Potvrdi", "Izlaz");
			}
			case 1:
			{
				SPD(playerid, AKNOVACD, DIALOG_STYLE_INPUT, ""Don_Region"Davanje novca", ""SIVA"Unesite ID/Ime igraca kome zelite dati novac.", "Potvrdi", "Izlaz");
   			}
			case 2:
			{
				SPD(playerid, DIALOG_AKNOVACDS, DIALOG_STYLE_INPUT, ""Don_Region"Davanje novca svima", ""SIVA"Unesite kolicinu novca koju zelite dati svim igracima.", "Potvrdi", "Izlaz");
   			}
		}
	}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://imgur.com/PBMGdqF

na kojoj ti je liniji error ?
public OnPlayerDisconnect(playerid, reason)
{
  Ban(playerid);
  return 1;
}

Trazim Pomocnog Skriptera za skriptu od Nule tko je voljan PM me

Prvi error ovdje:
if(dialogid == DIALOG_AKNOVAC)

Drugi ovdje:
SPD(playerid, AKNOVACP, DIALOG_STYLE_INPUT, ""Don_Region"Postavljanje novca", ""SIVA"Unesite ID/Ime igraca kome zelite postaviti novac.", "Potvrdi", "Izlaz");