[WIP] Rosario RolePlay

Započeo MirsoN, Novembar 09, 2015, 19:18:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima, prije svega volio bih da se zahvalim Å¡to ste odvojili vremena da pogledate ovu temu.
Prije nekoliko mjeseci sam pokrenuo projekt kao što sam naziv teme kaže Rosario RolePlay.
Zbog privatnih problema rad na modu je prestao neko vrijeme pa sam sada odlučio da nastavim to.

Sistem registracije je veoma jednostavan, zbog pokuÅ¡aja da ne pravimo razliku izmeÄ'u igrača prilikom registracije nema potrebe da unosite svoje RL godine, porijeklo i sve to Å¡to bi moglo da Vas razlikuje od ostalih igrača!
(Klik na sliku za prikaz sistema!)

Sistem korisničkog računa je veoma jednostavan, da bi pristupili mogućnostima promjene ili dodavanja stavki na svoj račun prvo morate upisati svoju trenutnu lozinku:

Kada upišete svoju trenutnu lozinku prikazuju Vam se TD-ovi za promjenu podataka (Lozinka i email) ili dodavanja (porijeklo):

Sistem zapoÅ¡ljavanja je veoma jednostavan, kada doÄ'ete na mjesto predviÄ'eno za zapoÅ¡ljavanje prikažu vam se TD-ovi sa objaÅ¡njenjem posla i komandi kao Å¡to se vidi na slici:

1. Osnivač projekta: Mirnes Tučić
2. Ostale zasluge: @Adel (Izrada sistema)
Update ove teme će se vršiti svaki dan!
Poslednja Izmena: Novembar 10, 2015, 14:41:32 POSLE PODNE od ♫ SteXi.ılllı.

Danas ima mnogo mnogo RP/G servera na Balkanu pored kojih se tesko progurati i ako imas najbolju skriptu. Sretno vam sa projektom.
Nadam se da ce da upsije. LP :)

Super,svidja mi se ovo sto sam do sada vidio,nadam se da cete ostatak skripte odraditi na ovom principu,moderno i lijepo,na prvi pogled nekako mi izgleda kao mod koji ima "zivot"da kazem,drugaciji ste od ostalih,srecno u izradi :)

Hvala,update bi js temu ali nemam permisije za edit posta..

Citat: TorX poslato Novembar 10, 2015, 09:20:57 PRE PODNE
Hvala,update bi js temu ali nemam permisije za edit posta..

Posalji PM, sredicu ti ja :)

*UPDATE TEME
Stvari dodane na ovom update-u:

Jedan veoma jednostavan intro za naš projekt.. Pogledajte:

Sistem pomoći igračima se sastoji od par TD-ova gdje birate koju vrstu pomoći želite (slika ispod), kada izaberete izbaci vam komande!

Sistem AntiCheat-a kao jedanog od najbitnijeg sistema izraÄ'en je na principu dinamičnog uključivanja / isključiavanja kao na slici:

Upravo sam vidjeo ovaj Anticheat sistem, i zasto trebate imati Ukljucivanje/Iskljucivanje odredjenih anticheatova? :) Cisto iz radoznalosti :)

Citat: Z_!Proxy poslato Novembar 10, 2015, 20:24:35 POSLE PODNE
Upravo sam vidjeo ovaj Anticheat sistem, i zasto trebate imati Ukljucivanje/Iskljucivanje odredjenih anticheatova? :) Cisto iz radoznalosti :)
Zbog 100%tne sigurnosti ukoliko se neki anticheat počne bugovat da se može isključiti da nebi štetilo igračima..

Naravno ali mislim da to i nije najbolje rijesenje posto npr kada vi iskljucite neki ac i igrac koristi taj cit moze lako da zasmeta igracima te da isti izgube povjerenje/volju za igrom kod vas.

Svakako sretno u daljem radu na modu praticu vas :)

Citat: Z_!Proxy poslato Novembar 10, 2015, 20:27:22 POSLE PODNE
Naravno ali mislim da to i nije najbolje rijesenje posto npr kada vi iskljucite neki ac i igrac koristi taj cit moze lako da zasmeta igracima te da isti izgube povjerenje/volju za igrom kod vas.

Svakako sretno u daljem radu na modu praticu vas :)
Hvala..

*Update teme!
Dodana stvar na ovom updateu:

Konzum kao mapa je prikazan jer osim što je jedan od najboljih trgovačkih centara spada u jedan dio posla koji će biti prezentovan poslije!

Nikakvih informacija nema jako dugo o ovom projektu. Autor ce nekog od administracije naknadno obavestiti o napretku projketa ako uopste postoji kako bi se tema otvorila, a do tada, katanac.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"