Pomoc ubunt

Započeo [LB]Weite.psd, Jul 09, 2010, 23:44:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

evo instaliro sam linux ubunt i sad ocu se spojit na wierless net, ali mi nece uopce ga upalit :S jel ima neko  da zna pomoc ?? radio sam ovako odem u system, administration, netvorking, i tamo kaze da trebam izabrat mrezu ali mreze se ne ucitaju :S ako je problem imam 2 particije na 1 je win7 a na drugoj je ubunt

vjerovatno je veliki problem sa 7 i linuxom :D zato jer se medusobno " Ubijaju", to sam i ja misliio malo se rapitao i tako su mi rekli i da to nikako nemoze biti dobro

cak ni xp i 7 ije dobro stavljat na isi komp

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

Citat: galeb poslato Jul 10, 2010, 10:06:55 PRE PODNE
vjerovatno je veliki problem sa 7 i linuxom :D zato jer se medusobno " Ubijaju", to sam i ja misliio malo se rapitao i tako su mi rekli i da to nikako nemoze biti dobro

cak ni xp i 7 ije dobro stavljat na isi komp
Bilo koja 2 os-a se mogu stavit bez problema ali naravno ne na istu particiju diska, nego jedan na c: a drugi na d: meni rade oba dva super...

neznam, meni su rekli da nije dobro da se stavljaju zajedno, ali nije nemoguce ;)

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

ne imam 2 particije win7 na C a ubuntu na E

Citat: [LB]Weite.psd poslato Jul 10, 2010, 10:26:22 PRE PODNE
ne imam 2 particije win7 na C a ubuntu na E
Meni je problem nasatao kad sam imao windows 7 i windows server 2003 jednostavno kad sam brisao server 2003 nije mi ni win 7 vise radio...

dobro, jel zna ko kako da se spojim na net ???

Citat: [LB]Weite.psd poslato Jul 10, 2010, 10:39:20 PRE PODNE
dobro, jel zna ko kako da se spojim na net ???

prvo za sta ti treba ubuntu, drugo ako je za testiranje pizdarija mogo si skinut vmware workstation i na njemu virtualno ga vrtit isti kurac drugo pakovanje i sto je najbolje nista nemozes sjebat

ma mani se gluposti bolje ti je win. Osim ako si na laptopu pošto win puno troši bateriju od linuxa

Citat: [LB]Weite.psd poslato Jul 10, 2010, 15:25:17 POSLE PODNE
Citat: Carlsson poslato Jul 10, 2010, 12:18:13 POSLE PODNE
http://beginlinux.com/desktop_training/ubuntu/ubuntu-wireless-setup ?

neradi

@john rekli su da trosi manje rama od win7 pa da ce mi manje brejkat sve

ako si pocetnik na linuxu sto vidim da jesi ne isplati ti se, radje se vrati na xp ako ti je ram tolki problem, a uvijek u sedmici mozes iskljuciti neke servise koji gutaju ram.

btw kolko rama imas?