[WIP] Citiez Project - Najava StoryMode misija & Unikatnog servera (+video)

Započeo Conti, Novembar 04, 2015, 17:16:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ne radi video za Reg/Log?

Edit: Sada mi radi, a nista specijalno, obican reg/log, u svakom slucaju srecno! ;)
Poslednja Izmena: Novembar 04, 2015, 21:17:57 POSLE PODNE od []MaKiâ„¢

Biti ce zanimljivo ako sve bude OK,ubaci se ENB,malo modova i tako,dobije se GTA V ;D

Citat: []MaKiâ,,¢ poslato Novembar 04, 2015, 17:36:54 POSLE PODNE
Ne radi video za Reg/Log?

Edit: Sada mi radi, a nista specijalno, obican reg/log, u svakom slucaju srecno! ;)

Običan reg/log, da čovjek poslije upisivanja podataka, vozi se u avionu, sruši mu se avion, dolazi zaplet gdje mora sjesti u obližnje vozilo i voziti se nekako autoputem do Los Santosa?
Ne bih rekao prijatelju da je obični :)

@izlazi trailer na našem youtube kanalu večeras, pretplatite se na naš kanal: https://www.youtube.com/channel/UCffPdPlqRGdeqkJ70fFgg3g

Pratite našu facebook stranicu da bi mogli biti informisani o svemu: www.facebook.com/citiez2015

Citat: Citiez Community poslato Novembar 04, 2015, 21:39:38 POSLE PODNE
Običan reg/log, da čovjek poslije upisivanja podataka, vozi se u avionu, sruši mu se avion, dolazi zaplet gdje mora sjesti u obližnje vozilo i voziti se nekako autoputem do Los Santosa?
Bravo, ja sam taj isti sistem radio pre 3-4 godine, mod je bio i objavljen. ;) Ne hejtujem nikog, samo ti kazem da nije nista novo.

Da ne ispadne da laprdam, https://www.youtube.com/watch?v=wSonj1-LALE&feature=youtu.be/
Poslednja Izmena: Novembar 04, 2015, 21:47:34 POSLE PODNE od []MaKiâ„¢

Citat: []MaKiâ,,¢ poslato Novembar 04, 2015, 21:43:31 POSLE PODNE
Citat: Citiez Community poslato Novembar 04, 2015, 21:39:38 POSLE PODNE
Bravo, ja sam taj isti sistem radio pre 3-4 godine, mod je bio i objavljen. ;) Ne hejtujem nikog, samo ti kazem da nije nista novo.

Da ne ispadne da laprdam, https://www.youtube.com/watch?v=wSonj1-LALE&feature=youtu.be/

ni taj ni ovaj nije običan. poz :)

Super izgleda, pohvale
Samo kupite forum ako imate nameru da se reklamirate ovde

Citat: ♫ SteXi.ılllı. poslato Novembar 05, 2015, 20:59:12 POSLE PODNE
Super izgleda, pohvale
Samo kupite forum ako imate nameru da se reklamirate ovde

Forum je kupljen, samo se ureÄ'uje, pa će biti sredinom mjeseca objavljen, bez brige :)

Dvije nove slike sa servera.

Prva slika predstavlja sistem gladi, WL i promjenu novca koja se desi ako kupite nešto ili vam neki igrač da nešto novca.

Druga slika predstavlja sistem koji je još u izradi. Radi se o sistemu utrkivanja kroz grad i izvan grada. Minimalno 2 igrača mogu započeti utrku, dok i ostali igrači mogu se pridružiti ako su zainteresirani za ulog. :)

Stigao je i forum!, pratite obavještenja na facebook stranici da bi saznali otvorenje istoga :)

www.facebook.com/citiez2015