Creative SAMP - Universal Bank #MAP part 1

Započeo hudiga, Novembar 04, 2015, 13:31:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima
Da vam predstavim jednu od banki koje ce se nalaziti
na Creative Roleplay serveru.
Ovo je samo glavni dio banke, kao novi enterijeri ce biti dodana
prostorija sa sefovima, te jos nekim unikatnim i zanimljivim stvarima koji ce takodje biti prezentovani ovdje kad se zavrse do kraja.
I naravno ext banke ce biti objavljen uskoro.

Super je, dodaj par boja ili tepiha (no ne sve svakakve boje) da ne bude tako monotono, ma da kuzim sto hoces postic tim modernizmom :P
10/10 .

Citat: DeadDon poslato Novembar 04, 2015, 14:59:58 POSLE PODNE
Super je, dodaj par boja ili tepiha (no ne sve svakakve boje) da ne bude tako monotono, ma da kuzim sto hoces postic tim modernizmom :P
10/10 .

Ne volim kad je pretrpano objektima i šareno, volim kad je sve uredno i kad prija očima, mada nebi bilo loše dodati par tepiha, hvala :D

Usavrsice se sve, ovo je cisto objavljeno da se vidi da polako radimo. Treba mu vremena da vrati staru kondiciju. Hudiga bot :D

Okupljeni su svi oldschool skripteri i maperi i trudimo se da vratimo onaj stari SAMP ali u modernijem smislu. I gledamo da svaki detalj bude unikantan. Nadam se da cemo uskoro i potvrditi ove reci u daljim prezentacijama.

Uskoro vise informacija, ako neko zeli da nam se pridruzi i cuje vise detalja neka mi se javi na PM.

Mapa danasnja klasika, jos ovaj color efect... :D
8/10

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Citat: Levuâ,,¢ poslato Novembar 04, 2015, 18:26:31 POSLE PODNE
Mapa danasnja klasika, jos ovaj color efect... :D
8/10
U pravu si, slazem se ali kao sto sam rekao decko nije mapao dugo, treba mu vremena da se vrati u formu. :)

Hvala @NYX :)