BalkanFunk Roleplay

Započeo Lance_Diaz, Oktobar 23, 2015, 15:10:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

OWNER : bobo & Lance Diaz
SCRIPTER : Red Foo
MARKETING TEAM : Heri, Ron, Marc
[/size][/color]

Predstavljam vam BALKANFUNK Roleplay, server od 0 napravljen, baziramo se samo na čistom Roleplayu.
Portal : http://balkanfunk.com/
Forum : http://balkanfunk.com/forum
IP SERVERA : 159.122.93.232:7777

Znači naš server sadržava mnogo izmjena i zapravo je mnogo drugačiji od ostalih. Nisu na istom mjestu banke & organizacije & biro & škole & poslovi i slično. Što je po meni mnogo dobro. Danas ga u 20 : 00 otvaramo i želimo što više ljudi registrirano na forumu jer tražimo moderatore,gamemastere,lidere... Evo ovdje upravo reklamiram iz razloga što želimo postat jedna od glavnih gaming communitya na balkanu, znam da će bit teško pored ovolike konkurencije i da je teško se prebacit sa nekog servera na drugi i krenut ispočetka, ali šta je tu je jebiga, odnekale se mora krenuti.
O modu mogu reć da ima 12 poslova, na tonu različitih gluposti kojim se možete zabavit.[/b]

Želimo što više igrača privuč večeras na otvorenje, imam već 10tak prijatelja koji će bit unutra - ali opet ponavljam uvijek ciljamo na što više.

Evo da napišem još jedan post.
Na server u 5 dana se registriralo 50 igrača od toga 10 aktivnih - prosjek po danu od 6 - 12 igrača što je vrlo slabo jebiga. Kako je tako je - nemam promoter team.Forum je fino sad napravljen dodana nova tema i slike i uredno je a PORTAL se radi nemam vremena da ga napravim fino...
Otvoren je i TS3 server : ts.balkanfunk.com i potpuno je sreÄ'en.
Hvala vama dvojici Å¡to ste komentirali =)

Balkan ovo, balkan ono... Jeste originalni, vidim vecu u imenu.
Opis vam je za*urac.
Webstranica vam je super - odnosno Skywarrior temama koji su ju dizajnirali  .
Forum vam je ocajnicko ruzan.
Server vam je malo drugaciji od ostalih rp servera - iako je napravljen od nule. To sto ste radili server od nule ne znacia da je drugaciji ako je napravljen na istu foru kao i svaki drugi.
Pohvalno je to skripteru da je sposoban napraviti tako nesto bez editovanja tudih uradka, ali dajte budite malo orginalni. I ne samo vi kao zajednica nego svi sto otvaraju samp servere i istu spiku prodaju.

Ali, jer ste pocetnici zelim vam svu srecu i nadam se da cete se nauciti nesto . :)

Citat: DeadDon poslato Novembar 04, 2015, 15:11:30 POSLE PODNE
Balkan ovo, balkan ono... Jeste originalni, vidim vecu u imenu.
Opis vam je za*urac.
Webstranica vam je super - odnosno Skywarrior temama koji su ju dizajnirali  .
Forum vam je ocajnicko ruzan.
Server vam je malo drugaciji od ostalih rp servera - iako je napravljen od nule. To sto ste radili server od nule ne znacia da je drugaciji ako je napravljen na istu foru kao i svaki drugi.
Pohvalno je to skripteru da je sposoban napraviti tako nesto bez editovanja tudih uradka, ali dajte budite malo orginalni. I ne samo vi kao zajednica nego svi sto otvaraju samp servere i istu spiku prodaju.

Ali, jer ste pocetnici zelim vam svu srecu i nadam se da cete se nauciti nesto . :)

Skripta nije raÄ'ena od 0, to je skripta koju sam ja nedavno objavio. Nemoj da ispadne da se hvalim bože sačuvaj ili sl., ovo govorim iz razloga Å¡to kradu creditse.

Mogli ste oprisniji opis, sretno
Samp Stories RP - 2023 - USKORO !