Website pitanje

Započeo Maki_Shadow, Oktobar 08, 2015, 22:31:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vako, imao sam dobru zamislu za da otvorim web stranicu za tekstove (lyrics), otvorio sam free (weebly.com), vidim za nema ni 1mesec stranica ima dosta posetitelji, i tako da treba mi vase mislenje, dal je lep web sajt i dal da kupim domain na .com :) :)

Lyrics-Tekstovi

Sajt nije los. Time sto bi kupio .com domain samo bi poboljsao svoj sajt...

produzi sa free,,, mozes i preko stranice www.freenom.com dobiti besplatne domene (.ml, .cf, .ga, .gq)

Citat: NorthernWolfâ,,¢ poslato Oktobar 08, 2015, 23:04:58 POSLE PODNE
Nece čovjek Free domenu
Znam, vidis da covjek pita za misljenje dao sam misljenje...

Iskreno poÅ¡teno, sajt je super odraÄ'en, al' ako nemaÅ¡ nikakvih prihoda od toga, nemoj džaba plaćat domenu i hosting, ostani na free
Kad počneÅ¡ unovčavat barem preko reklama, onda prijeÄ'i na plaćeni hosting

Nije lose,ali stvarno nzm kako mislis da izvuces zaradu od toga,na  koji nacin ?

i am king!

Ni sam reko da necu free, samo sam hteo da vas pitam kako je bolje da produzim vako sa free ili da kupim domain :D
Inace od reklame moze da pravis novac...I to sad treba da posaljim aplikaciju do google, a hvala trudim se da bude lepa strana.
Poslednja Izmena: Oktobar 09, 2015, 00:31:29 PRE PODNE od Maki_Shadow

Citat: Maki_Shadow poslato Oktobar 09, 2015, 00:27:40 PRE PODNE
Ni sam reko da necu free, samo sam hteo da vas pitam kako je bolje da produzim vako sa free ili da kupim domain :D
Inace od reklame moze da pravis novac...I to sad treba da posaljim aplikaciju do google, a hvala trudim se da bude lepa strana.
Pocetak je najtezi, samo budi sto vise aktivan na stranici ubacivaj tekstova sto vise i eto posjetitelja... samo nemoj pretjerati sa reklamama jer mnogi posjetitelji mrze puno reklama.

Pazi za svaki posao moras uloziti ako mislis da ostvaris neki profit naravno nista ne dolazi preko noci treba se dati para najvise za marketing to za domenu je sica... I onda naravno kada postanes vlasnik posjecenog sajta nadjes i klijente koji ce ti placati da ih ti reklamiras... Naravno taj nacin zarade je jedan od tezih ali ako imas volje i sredstava mozes i nesto para uzeti! :)

Preko reklama se uzimaju pare na sajtu, ja uzimam naprimer oko 15$ na youtubu preko istih tih reklama, tako da to nije losa stvar

Ja hteo sam da vas pitam dali da kupim domain, @pinki zaradu ima od ovo brate, stavis reklame i kad kliknu dobijas novac, kako sto je rekao @Arkoo naravno da posetitelji mrze toliko mnogu reklama, dovolno je jedna, ali vredna :D @Mater911 imam ja tim za marketing, naravno samo ako kupim domain, ili ako produzim sa free, ipak ja sam u plus :D nisam u minus xD a kad mi postane popularna strana naravno da nadjem klienti koj ce mi placaju da ja nih reklamiram...@gonss znam, treba i ja da napravim za youtube..ali iskreno mrzi me hahaha, ali bice i to ... imam dosta kanala koj su mi jako aktivni :D a ne zemam nista od nih..ali razmislim da pocnem da uzimam od para od reklama...Kako sto sam pitao ja sam hteo vase mislenje dal da kupim domain, ili da produzim sa free...i dali vam se svidja stranica, i ako ne kazite sta treba drugo da napravim, hvala! :D

Ako hoces mozes raditi i sa 000webhostom isto ima i free i placanje ja sam radio sa oba po meni je bolji 000webhost

#Nemanja

HTML/CSS Programmer
SA:MP Player since 2013