Jollero RPG - Pošta

Započeo Leonov [™], Oktobar 03, 2015, 21:28:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Jollero RPG

PoÅ¡ta   

Pozdrav svima,prije svega želio bih da vas sve obavijestim da projekat pod imenom ' Jollero ' nastavlja sa radom. Na serveru se radilo tokom cijelog ljeta,ali ispadima u administraciji došlo je do stanke. Na samom modu se radi,mod će biti ' od 0 ' , a uskoro će te moći vidjeti i veliki broj unikatnih stvari koje će se nalaziti na našem serveru. Danas ćemo vam prikazati mapu pošte,koja će biti na našem serveru. Za početak,pokazat ćemo vam samo izgled naše mape,a tokom ovog mjeseca i samu prezentaciju kako će funkcionisati pošta,do tada uživajte u slikama mape. Lijep pozdrav ! :)

Zahvaljujem. :)

Posjetite našu fb stranicu,za više obavijesti.
www.facebook.com/JolleroGaming

Do vrha!  ;) Svaka cast, lepo odradjeno.

super je 10/10

My Bike KTM 450 SXF 2008

Hvala svima,uskoro i prve informacije o forumu :)

Ekstra mapa, nego jel Joey opet u ekipi ili ?

Citat: Shoorty poslato Oktobar 04, 2015, 19:36:24 POSLE PODNE
Ekstra mapa, nego jel Joey opet u ekipi ili ?
Joey nije u ekipi,jednostavno je ' nestao ' , nit smo više u kontaktu s njim,a pravo na ime i na sve ostalo imam ja,jer sam ja osnovao s njim. Inače doveli smo skriptera koji nije baš u njegovom rangu,al tu su negdje,vama svima dobro poznat,kojeg ćemo poslije otkriti :)

Ma hteo sam da kazem i bolje je bez njega, uvek nestane kada nesto zapocne, nije ovo prvi put :)

Citat: Shoorty poslato Oktobar 04, 2015, 20:00:34 POSLE PODNE
Ma hteo sam da kazem i bolje je bez njega, uvek nestane kada nesto zapocne, nije ovo prvi put :)
Slažem se,imao sam iskustva s tim

Uh jedva čekam ovo, žao mi je zbog joeya, i sa ovog foruma je odjednom nestao, ali može se i bez njega, srećno!

Idemo da rušimo granice ! #jollero
Mapper : SLOBODAN
Trenutni server: Ghetto .
Project : Vendetta OGC.