◄ Filmovi & Serije ►

Započeo SlavicBeast, Septembar 28, 2015, 12:48:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Preporucujem da pogledate "Mecanje u koloru"
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: nidža poslato Jun 05, 2017, 12:51:50 POSLE PODNE
Preporucujem.
http://filmovi.eu/online-sa-prevodom/dumb-dumber-1994
Jao,preporucujem odgledaj drugi dio i ovaj sad najnoviji gdje su 3 glavna lika
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jun 05, 2017, 13:20:22 POSLE PODNE
Citat: nidža poslato Jun 05, 2017, 12:51:50 POSLE PODNE
Preporucujem.
http://filmovi.eu/online-sa-prevodom/dumb-dumber-1994
Jao,preporucujem odgledaj drugi dio i ovaj sad najnoviji gdje su 3 glavna lika
Gledacu, eo upravo trazim, izgleda da nisam saznao da ima i 3 xD

Film nije profesionalan ali je prica pomalo zanimljiva

Moze mi neko reci kako se zove film,ja cu ukratko opisati,gledo sam ga kao malen.

Rat je u Bosni,i znam da glumi Mustafa Nadarevic(Izet),sjecam se da je neko vikao ga da udje unutra,a on na putu hoda na rukama,a okolo se puca tj. padaju granate.Takodje glumi Senad Basic(Faruk),al se ne sjecam,dal je on u srpskoj ili bosnjackoj vojsci,i neki likovi idu po rovovima i dodju do njega.Nisam siguran ali mislim da u filmu imaju i djeca,i neki ker,kera kasnije ubije vojska a djeca to sve vide,ali moguce je da sam ovo pomijesao sa nekim drugim filmom.

Ako neko moze da prepozna film,nek napise ime,trazim ga dugo vremena

Citat: LoOdaK poslato Jun 21, 2017, 21:31:38 POSLE PODNE
Moze mi neko reci kako se zove film,ja cu ukratko opisati,gledo sam ga kao malen.

Rat je u Bosni,i znam da glumi Mustafa Nadarevic(Izet),sjecam se da je neko vikao ga da udje unutra,a on na putu hoda na rukama,a okolo se puca tj. padaju granate.Takodje glumi Senad Basic(Faruk),al se ne sjecam,dal je on u srpskoj ili bosnjackoj vojsci,i neki likovi idu po rovovima i dodju do njega.Nisam siguran ali mislim da u filmu imaju i djeca,i neki ker,kera kasnije ubije vojska a djeca to sve vide,ali moguce je da sam ovo pomijesao sa nekim drugim filmom.

Miris dunja :D

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Jun 21, 2017, 21:59:28 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Jun 21, 2017, 21:31:38 POSLE PODNE

Miris dunja :D
Nasao sam nekako,nije taj

Preporučujem da pogledate Rockya, po meni jedan od najboljih filmova  ;)
http://www.popcornsrbija.com/rocky-1976

Preporucujem Life

Moze neko reci kako se zove film,strani je,ispod opis.

Dva lika se bore,ne znam kako i sta,ali znam da obojicu zalede,i nakon nekoliko godina(u buducnosti),tog negativca odlede(znam da je neki crnac,lud vako ko ja,i trebaju ga ubiti,drze ga na nekim spravama vezanim i pitaju ga posljednju rijec i on kaze lozinku za otkljucavanje tih govana,oslobodi se,pobije ih i pobjegne.Onda policija,valda,odluci da odledi i ovog drugog lika,jer saznaju da je on nekako u proslosti uspio pobijediti ovog medjeda.Odlede ga i on bude sav izgubljen jer je u buducnosti,sve se promijenilo,i dobije zadatak da uhvati tog  medjeda koji pravi probleme

Ovi opisi mi stvarno idu,hehehe

Citat: LoOdaK poslato Jul 06, 2017, 00:31:56 PRE PODNE
Moze neko reci kako se zove film,strani je,ispod opis.

Dva lika se bore,ne znam kako i sta,ali znam da obojicu zalede,i nakon nekoliko godina(u buducnosti),tog negativca odlede(znam da je neki crnac,lud vako ko ja,i trebaju ga ubiti,drze ga na nekim spravama vezanim i pitaju ga posljednju rijec i on kaze lozinku za otkljucavanje tih govana,oslobodi se,pobije ih i pobjegne.Onda policija,valda,odluci da odledi i ovog drugog lika,jer saznaju da je on nekako u proslosti uspio pobijediti ovog medjeda.Odlede ga i on bude sav izgubljen jer je u buducnosti,sve se promijenilo,i dobije zadatak da uhvati tog  medjeda koji pravi probleme

Ovi opisi mi stvarno idu,hehehe
Da se manje zezaš i bolje bih te skont'o, uživaj. :D

https://www.gledalica.com/sa-prevodom/demolition-man-1993-video_c390c39db.html @LoOdaK

@Muma Joj care hvala,al najjace udjo da gledam film ostado 5 minuta gledajuci u sise ovim "SPONSORED CONTENT",i This Game Will Keep You Up All Night!

Neko neku dobru komediju,prednost imaju glumci: Leslie Nielsen,Rowan Atkinson