[POMOC]Text Labeli

Započeo ★ OneZero ★, Februar 07, 2015, 22:46:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:UP
Detaljan opis problema:Znaci ja imam u modu odreÄ'en broj koliko mogu napraviti kuca,stanova,vikendica.
Ali kad stavim prevelik max broj onda mi se text labeli ne ucitavaju na nekim vikendicama jer su one zadnje u scriptfiles da li mi mozete reci kako da prosirim taj broj labela
Dio skripte:
MAX_FIRMI 120

MAX_KUCA 450

MAX_STANOVA 400

MAX_VIKENDICA 200

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

Jel koristis CreateDynamic3DTextLabel ?

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Februar 07, 2015, 23:01:06 POSLE PODNE
Jel koristis CreateDynamic3DTextLabel ?
Ne koristim CreateDynamic3dTextLabel nego Create3DTextLabel jer kad stavim u dynamic onda mi se ne prikazuje niti jedna labela, a neznam zasto jer sam skinuo najnovije plugine i include...Zato jos koristim Create3DTextLabel

[quote author=[OmeGa] bullZeye link=topic=98059.msg626468#msg626468 date=1423349449]
Pa nemoj previse da stavljas stavi 999 ja sam tako i sve je radilo kako treba :)
[/quote]
Trebam vise od 999 kuca,stanova,vikendica...
Poslednja Izmena: Februar 08, 2015, 13:04:11 POSLE PODNE od Robyâ„¢

Pa gde ces Create3DTextLabel on ima limit a ti si ga presao i zato ti sada ne radi ... Skini najnoviji streamer Klik i koristi labele preko njega i neces imati problema...

Samo imam jos jedno pitanje kad prebacujem u CreateDynamic3DTextLabel
FirmaLabel[b] = Create3DTextLabel(string ,0x33CCFFAA,FirmaInfo[b][fUlazX], FirmaInfo[b][fUlazY], FirmaInfo[b][fUlazZ],30.0, 0, 1);

samo promijenim ovako
FirmaLabel[b] = CreateDynamic3DTextLabel(string ,0x33CCFFAA,FirmaInfo[b][fUlazX], FirmaInfo[b][fUlazY], FirmaInfo[b][fUlazZ],30.0, 0, 1);

ili trebam nesto izmijeniti?
Poslednja Izmena: Februar 08, 2015, 16:14:39 POSLE PODNE od Robyâ„¢

Skinuo sam najnoviji plugin i include ubacio ih u mod stavio CreateDynamic3DTextLabel ali sad uopce nema labela

Radimo na slicnom modu ja sam stavio do 600/700 i radi bez problema nemoj previse stavljati niti praviti

Nema veze stavio sam CreateDynamic3dTextLabel samo je trebalo dodati jos par stvari
Moze lock