[FS] AntiCheat - Balkan Security v0.9 - UPDATE (26.8.2012)

Započeo [BR]Maki187, Decembar 24, 2011, 21:32:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: ɴᴇʟʟʏâ,,¢ poslato Avgust 06, 2013, 09:56:07 PRE PODNE
Zašto kad se spawnam uvek me ubija? Do čega je to? Uradio sam sve kao što stoji u instalaciji?

Imam isti problem.

Testirao sam jedan mod u kome je bio ovaj AC,i uzeo sam NRG i poceo malo brze da vozim i dobio sam kick zbog AB,pa da ti prijavim to,mozda si to vec i znao..

lv

*

Bravo care :) Svidja mi se !
Pišem skriptu isključivo kad sam naduvan

Pohvale za trud,no nije dobro,jer ovaj anticit nemoze izdrzat nad 50 igraca,imace veliki problem,kick ce nevine ljude...haos ce bit.

Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part.

Citat: William Bonin poslato Avgust 01, 2014, 12:24:00 POSLE PODNE
Pohvale za trud,no nije dobro,jer ovaj anticit nemoze izdrzat nad 50 igraca,imace veliki problem,kick ce nevine ljude...haos ce bit.

Tesko procitati?

[quote author=
Maki187 link=topic=35102.msg570783#msg570783 date=1389553556]
Ovaj AC nije updejtovan od 2012 godine, izasle su novije stvari u sampu, neke izmenjene, verovanto je i to razlog takvih problema.
[/quote]

Izvinjavam se sto osvezavam temu ali moram par reci reci....Znaci trudio sam se naci bilo koji anticheat za svoj server znaci poludio sam sto nisam nasao kad sam doso do ove teme skoro mi spasio svoj zivot umalo nisam ccrko ali zahvalan sam da nesto dobro postoji ! POZDRAV MAKI <3

i am king!

Citat: Pinki ãƒ,, √ poslato Oktobar 18, 2014, 01:06:13 PRE PODNE
Izvinjavam se sto osvezavam temu ali moram par reci reci....Znaci trudio sam se naci bilo koji anticheat za svoj server znaci poludio sam sto nisam nasao kad sam doso do ove teme skoro mi spasio svoj zivot umalo nisam ccrko ali zahvalan sam da nesto dobro postoji ! POZDRAV MAKI <3
još jednom da vidim da si refreš neku stariju temu ić ćeš se hladit.