[FS] AntiCheat - Balkan Security v0.9 - UPDATE (26.8.2012)

Započeo [BR]Maki187, Decembar 24, 2011, 21:32:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Nisam mislio da obrise OnPlayerConnect nego samo da nadje taj gdeo gde to pise i da obrise

Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.

[quote author=
Maki187 link=topic=35102.msg530026#msg530026 date=1372357006]
Ako ukloni OnPlayerConnect nece mu raditi pola AntiCheta, i kikovace za sve zivo.
[/quote]

Ne bih nikom da nanesem stetu al smem da skinem AC i da probam da sklonim to al necu nikom reci ako uspem?  :-\ Dosadno mi a hteo bih nes da skriptam :D
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Dobor si ovo uradio ubacicu ovaj Anti Cheat na moj mod 9/10

pa nek ti ljudi samo ostave creditse da ih svi vide a AC neg stave kako oce jer ovo ime sto si ti stavio zvuci kao ime servera
samo savjet ;)

Cini se dobro;)

sch

*

Zašto kad se spawnam uvek me ubija? Do čega je to? Uradio sam sve kao što stoji u instalaciji?
Poslednja Izmena: Avgust 06, 2013, 10:10:56 PRE PODNE od xXAmXx
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

Kako rjesit ?

\pawno\include\YSI\y_iterate.inc(217) : fatal error 111: user error: "Please include a_samp or a_npc before foreach" gamemod

\pawno\include\YSI\y_debug.inc(382) : warning 219: local variable "s" shadows a variable at a preceding level BS filescript
Poslednja Izmena: Septembar 18, 2013, 14:50:03 POSLE PODNE od davax

Ovo sto si naveo nema nikakve veze sa AntiCheatom, ovo je potpuno nevezano za to.
Sto se tice prvog erora, pise ti vec u samom eroru sta treba da uradis.

hebote ovo pisa JB ;)
n1 10/10
Trenutni projekt: NightLife Roleplay

Bizz System 40%
House System 70%
Car Ownership 20%
Log/reg System 100%
Poslovi 20%
Anticheat 0%
Organizacije 50%
Event System 0%
Komande 20%

Ima problem sa .inc fajlom
AC_Balkan_Security.inc(74) : warning 209: function "AC_BS_SetVehicleToRespawn" should return a value

Kad kompajliram filterskriptu dobijem ovo
\pawno\include\YSI\y_debug.inc(382) : warning 219: local variable "s" shadows a variable at a preceding level
Updateo sam YSI, i dalje je tako.

Ovaj prvi warning je nebitan, svima ga izbacuje.
Ovaj drugi warning nema veze sa Anti Cheatom, vec sa YSI include fajlom.

Inace planirao sam da radim update posle vise od godinu dana (v1.0), i poceo sam, al me odredjeni ljudi zaustavili u tome :)
Kad budem imao vremena, videcu da ga dovrsim, nova verzija ce biti mnogo sigurnija od prosle verzije, al moram prvenstveno da sredim airbrake.
Poslednja Izmena: Oktobar 21, 2013, 01:02:34 PRE PODNE od [BR]Maki187