[POMOC] Obaranje

Započeo Kovelj_Car1, April 19, 2014, 14:53:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: Server mi stalno pada i ja se obratim podrsci i oni mi kazu da skinem nesto i ja to uradim,ali mi napisu jos nesto sto ja ne razumem '''Posle toga moras da kompajliras svoj gamemod kroz "-d3" parametar.
Najjednostavnije je da udjes u direktorijum gde ti je pawn kompajler i tamo kreiraj fajl pawn.cfg i u njega upisi -d3, sacuvaj fajl i posle toga kompajliraj gamemod te "svez" amx fajl ubaci na server. '' AKO NEKO MOZE DA MI POJASNI GDE TREBA DA UDJEM I STA DA RADIM !
Skripta koju koristim:FarkiasRP
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično)://

da bi dobio amx fille moras prvo da kompajlujes mod,a evo ti kako se to radi:

Otvoris mapu pawno koja se nalazi u folderu gdje je mod i imas tu opet pawno program njega otvoris i nadjes gdje ti je mod tj mod.pwn i kad otvoris odes na run/compile. i pricekas par minuta mozda i manje i onda dobijes amx od moda.

Citat: Alen_Loza poslato April 19, 2014, 18:55:07 POSLE PODNE
da bi dobio amx fille moras prvo da kompajlujes mod,a evo ti kako se to radi:

Otvoris mapu pawno koja se nalazi u folderu gdje je mod i imas tu opet pawno program njega otvoris i nadjes gdje ti je mod tj mod.pwn i kad otvoris odes na run/compile. i pricekas par minuta mozda i manje i onda dobijes amx od moda.

A gde to treba da kreiram taj fajl pwn.cfg  kao sto je gore receno ?

Pa tvoj gamemod. kako se vec zove npr streetbalkan.pwn tu radis skriptas kad kompajlujes dobices streetbalkan.amx fajl e taj amx fajl tj njegovo ime upises u server.cfg

pod liniju

gamemodes streetbalkan.amx 1

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

A sto ne bi pitao podrsku da ti oni odrade ovo kad vec ne umijes da se snadjes? Sve su ti rekli sta i kako,jedino da odradis to sto su ti rekli..

E uradio sam brate i opet obaraju... JA NE ZNAM STA VISE DA RADIM ! -..-

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Pogledaj na netu malo,ne mozemo ti mi "na suvo" srediti..Pitaj podrsku ako nece da pomognu idi na netu trazi..

EDIT: Nema odgovora 48h+,lock.
Poslednja Izmena: April 29, 2014, 11:21:48 PRE PODNE od Streetboy