[POMOC] CMD: opljackaj

Započeo DevoXx, Avgust 01, 2013, 14:19:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: NL Edit!
Detaljan opis problema: Ovkao, Ne znam, ne mogu skontat kako da namjestim komandu kad kucam /opljackaj -> ID igraca da mu ukrade sav novac i taj sav novac da dodje meni ..
Dio skripte:

Evo dio skripte, kad budete nesto pokazivali uzmite ovu skriptu i na njoj uradite ..
CMD:opljackaj(playerid, params[])
{
new id, Float:Poz[3], ukradeno, rand;
if(sscanf(params, "u", id)) return SCM(playerid, GRAD3, "Koristite: {BFC0C2}/opljackaj [Korisnicki ID ili Ime igraca]");
if(!IsPlayerConnected(id)) return SCM(playerid, GRAD2, "(greska) Taj igrac je offline!");
GetPlayerPos(id, Poz[0], Poz[1], Poz[2]);
if(!IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 2.0, Poz[0], Poz[1], Poz[2]) || IgracNaReconu[id] == true) return SCM(playerid, GRAD2, "(greska) Predaleko ste!");
rand = random(2);
switch(rand)
{
case 0..1:
{
ukradeno = GivePlayerMoney(playerid, PI[playerid][Novac]);
if(PI[id][Novac] < ukradeno) return PostaviZlocin(playerid, "Pokusaj kradje novcanika", "Nepoznato");
NovacMinus(id, ukradeno); NovacPlus(playerid, ukradeno);
PostaviZlocin(playerid, "Pokusaj kradje novcanika", "Nepoznato");
SCMF(playerid, SVETLOPLAVA, "Kradja je uspesna! Ukrali ste $%d.", ukradeno);
new hIme[MAX_PLAYER_NAME];
RPIme(playerid, hIme);
format(CmdString, sizeof(CmdString), "* %s Vam je ukrao $%d.", hIme, ukradeno);
SCM(id, SVETLOPLAVA, CmdString);
}
case 2:
{
    PostaviZlocin(playerid, "Pokusaj kradje novcanika", "Nepoznato");
    SCM(playerid, SVETLOCRVENA, "Kradja nije uspela!");
}
}
return 1;
}

Evo vam kako ide kod mene u modu za novac ..

NovacPlus
NovacMinus
PI[playerid][Novac]
ResetPlayerMoney(playerid);
GivePlayerMoney(playerid, PI[playerid][Novac]);

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Cek,ti hoces steal komandu??Ne razumem te

Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.

new novac = GetPlayerMoney(id);
GivePlayerMoney(playerid, novac);

To tvoje giveplayermoney zameni s mojim i definisi ovo new novac kao sto sam i ja...
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Ako ne znate skriptat ne javljaj te se!!

Ja imam definicije sta cu definisat vise lol i sta da mjenjam to kad bi mjenjao morao bi cijeli mod mjenjat :S

U komandi /opljackaj nesto nije dobroo ! sta treba popravit, dodat, ubacit ? znal ikoo '

Citat: [NL] Pr0. poslato Avgust 02, 2013, 10:06:54 PRE PODNE
Ako ne znate skriptat ne javljaj te se!!

Ja imam definicije sta cu definisat vise lol i sta da mjenjam to kad bi mjenjao morao bi cijeli mod mjenjat :S

U komandi /opljackaj nesto nije dobroo ! sta treba popravit, dodat, ubacit ? znal ikoo '

Sine, ne znam dal bas mozes da mi kazes da ne znam da skriptam, ja sam svestan da ne znam sve ali dosta toga sam naucio tako da postavi tako kao sto sam ti rekao pa javi, mozda negde nisi dodao novac u tu varijablu pri nekoj komandi u glavnom nebitno nemoj laprdati da moras da menjas ceo mod, tu dokazujes svoje znanje pozz  8)
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).