[POMOC] Pise mi "nisam zaposlen kao pilot" u vozilu mome!

Započeo DevoXx, Mart 09, 2013, 22:31:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: NL mod!
Detaljan opis problema: Kupimo auto kao igraci i za nekoliko reloga tj off odemo itd, udjemo u svoje auto pise Nist zaposleni kao taj i taj, do cega je to kako rjesiti to!
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

I ja se slazem sa tim da su ti ID-ovi pomesani meni se to desavalo na kolima iz autoskole...
Mozes to resiti tako sto ces u Pawno naci njihove koordinate i zameniti bar sam ja tako radio i uspelo mi je
Drago mi je ako sam pomogao :D
Poslednja Izmena: Mart 10, 2013, 02:42:30 PRE PODNE od denis_lapi

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

zamenim koordinate svih vozila?? pilota, dostavljaca, farmera? na to mislis? ako to onda mogu nije problem

Pa to u principu nije tesko ali je zamorno jer moras a nadjes kola recimo (mehanicar auto ti se nalazi kod PD-a i ti onda moras da ih vozis do mehanicara  tamo da ukucas /save (da bi dobio koordinate) onda odes u PAWNO nadjes kola koja hoces da premestis ( u ovom slucaju mehanicarska) i tu koodrinatu staru obrises i kopas na njeno mesto novu..
Napomena : Nemoj da brise ono CreateVehicle,AddStaticVehicle jer ti je tu definisano koja kola da mehanicaska radnja koristi
Nadam se da sam pomogao...naravno posle lepo Compile sve to i ako nema erorra samo ides SAVE AS..(ja bar tao idem jer se sigurno upamti promena) I to je to...Probaj pa ces videti Pozz :D

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Ma pomjesali su ti se id-ovi vozila, pokusaj to fino uradit ponovo