[GM] Community Angel 2 - RolePlay

Započeo Joy, Septembar 06, 2013, 15:24:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Joy Punisher poslato Oktobar 17, 2013, 14:45:35 POSLE PODNE
Ne do bog da sam ko ti,i ne trudim se da budem kao ti,jer ti znas samo mijenjat boju fonta  :D nemoj da mi pises vise u ovoj temi.  8)
P.C:Naravno da niko ne moze da bude kao ti  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kao prvo boli me k. sta ces ti rec.Ti ionako znas samo da editujes tudje modove -_-.
A sad vidim kod Arman-a radis nisko od tb a kad smo zajedno radili da ne kazem sta si pricao o njemu al ajd.
Poz ne culi se ja i ti vise !!!  8)  ;D.
Covjek je Covjeku oduvjek bio Vuk !
A Vuk Vuku nikad Covjek jer Vuk ne mjenja cud !

Joy

*

Citat: Vuk Zvjer poslato Oktobar 26, 2013, 21:47:39 POSLE PODNE
Citat: Joy Punisher poslato Oktobar 17, 2013, 14:45:35 POSLE PODNE
Ne do bog da sam ko ti,i ne trudim se da budem kao ti,jer ti znas samo mijenjat boju fonta  :D nemoj da mi pises vise u ovoj temi.  8)
P.C:Naravno da niko ne moze da bude kao ti  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kao prvo boli me k. sta ces ti rec.Ti ionako znas samo da editujes tudje modove -_-.
A sad vidim kod Arman-a radis nisko od tb a kad smo zajedno radili da ne kazem sta si pricao o njemu al ajd.
Poz ne culi se ja i ti vise !!!  8)  ;D.

Da,da samo sakupljaj postove nekim svadjama,vidicemo ko krade tudje modove i edituje kada se otvori srw  8)
Ako vec zelis da se ne cujemo vise ne pisi mi vise u temi i ne salji poruke,zaobidji me kao sto i ja tebe zaobilazim i ne zapocinji svadje vise.
P.C.:Imas veliki pozdrav od mene  :D
Poslednja Izmena: Oktobar 26, 2013, 22:05:54 POSLE PODNE od Joy Punisher