Rio Gaming Roleplay | www.rio-gaming.info

Započeo Tvrtko, Avgust 29, 2012, 00:59:25 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Mi ti se niÅ¡ta ne moramo dokazivati. Tvrtko je fino rekao svoje.  :-\

samo cu rec da je leonov koji se vratio kod vas picka
lock je moj miami forum i napiso da smo se spojili s vama
izbriso mi je acc i sad moram backup radit
dokaz www.miami-gaming.info
EDIT: isprika neko mu je od vasih upao u Acc
Poslednja Izmena: Septembar 19, 2012, 19:26:25 POSLE PODNE od Don Conellâ„¢

Lol what the fuck?! Druže žao mi je ali ja nemam nikakve veze s tim,ti trebaÅ¡ vidjeti i razmiÅ¡ljati o tome kome dajeÅ¡ privilegije nad sajtom. Izvini joÅ¡ jednom,ali ja nemam nikakve veze s tim. Btw,udji preko cpanel file managera obriÅ¡i sve osim teme,temu sebi prekopiraj i instaliraj sve opet. Ne znam Å¡ta da ti drugo savjetujem. :o  :(
Poslednja Izmena: Septembar 19, 2012, 19:30:25 POSLE PODNE od [RG] Tvrtko.cfg^^

Citat: [RG] Tvrtko.cfg^^ poslato Septembar 19, 2012, 19:27:44 POSLE PODNE
Lol what the fuck?! Druže žao mi je ali ja nemam nikakve veze s tim,ti trebaÅ¡ vidjeti i razmiÅ¡ljati o tome kome dajeÅ¡ privilegije nad sajtom. Izvini joÅ¡ jednom,ali ja nemam nikakve veze s tim. Btw,udji preko cpanel file managera obriÅ¡i sve osim teme,temu sebi prekopiraj i instaliraj sve opet. Ne znam Å¡ta da ti drugo savjetujem. :o  :(
nije do toga sto napraviti nego zatrazujem od tebe da istrazis medu svojima, i nije leonov prico sam s njim na skype kaze da nemoze uc na acc

Nemoj optuživati to je neÅ¡to Å¡to najviÅ¡e mrzim bez dokaza,njihov je problem to Å¡to stavljaju admine ne povjerenim osobama.   :P
Poslednja Izmena: Septembar 20, 2012, 14:44:07 POSLE PODNE od [RG] Tvrtko.cfg^^

Jebeno dobro 10/10
Poslednja Izmena: Septembar 20, 2012, 21:19:26 POSLE PODNE od FlasH
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Citat: [RG] Tvrtko.cfg^^ poslato Septembar 19, 2012, 22:13:17 POSLE PODNE
Nemoj optuživati to je neÅ¡to Å¡to najviÅ¡e mrzim bez dokaza,njihov je problem to Å¡to stavljaju admine ne povjerenim osobama.   :P
Rekao sam ti da prijaviš meni na PP.