Proteini

Započeo Mauricije, Jul 10, 2012, 00:55:06 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Gotti748 poslato Jul 10, 2012, 14:21:31 POSLE PODNE
Citat: [BD]Vilko poslato Jul 10, 2012, 13:15:24 POSLE PODNE
Ja imam frenda koji je s 15 godina počeo uzimati proteine, bio je bomba od čovjeka, imo je 100-tinjak kila i bio sav nabildan, a sada kad je prestao prije neka 3 - 4 mjeseca uzimat proteine ima 40 kila i nema mišića niti ičega iako je išao u teretanu, jedva može trčati koliko ga sve boli..
Tako da sačekaj do 18 - 19 godine, ima vremena za to.. 8)

Hah, pa ne sme se prestati, moras odrzavati to sto napravis :)
Ne moze vjecno odrzavati  :) .A ako ide prirodnim putem,to mu ostaje sve dok se ne udeblja ili smrsa  :)

Nemoj da koristiš nikakavu Hemiju pošto si još mlad.
Isto smo godiše i pitao sam se često dal da koristim Hemiju da idem u teretanu i slično, za početak počni da vježbaš u kući , nabavi neke manje bučice , sklekovi, propadanja , trbušnjaci i slično , tek kad stekneš naviku kreni u teretanu , jer lično ja ne bi sada išao na tegove dok još malo ne pripremim tjelo na slinčno treniranje , ali nemoj da prestaneš da radiš 2 dana i 5 odmaraš od toga nema ništa, i naravno klopu polako povečaji jer masa je mama! :D
Poslednja Izmena: Jul 11, 2012, 11:29:57 PRE PODNE od J0PS0NEE

Ja ti preporucujem da prvo pogledas negativne efekte proteina itd..

Citat: Dude poslato Jul 10, 2012, 10:15:01 PRE PODNE
[quote author=[S-G]Cypress link=topic=47677.msg350305#msg350305 date=1341905693]
Sta tebe boli [cenzura] i ovo je OffTopik

Imam 16 godina

nemoj uzimati s toliko godina, pricekaj makar do 18... isto tako ti tek sada smijes poceti s vjezbama u teretani, ali nista jos uvijek za nabijanje neke mase...

Do 18 godine ti se razvijas, ako pocnes s teretanom i preparatima ranije samo ces si nastetiti, nema zurbe nigdje...
[/quote]

Nije istina.

Uzimaj whey protein...  ;)
I ne može biti nikakvih štetnih pojava jer su to proteini, ne steroidi ;S

Pa ja treniram vec pola godine i vise,a posto mi je brat Fitnes trener u teretani necu ga ni pitat jer mi nece dat.Vec sam narucio proteine tako da ovdje moze lock.Hvala svima