Proteini

Započeo Mauricije, Jul 10, 2012, 00:55:06 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dali neko ima preporuku koje proteine da uzmem ima 1.89 i 76Kg

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Godine ?
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Sta tebe boli kurac i ovo je OffTopik

Imam 16 godina

Dude

*

zerocoolos

[quote author=[S-G]Cypress link=topic=47677.msg350305#msg350305 date=1341905693]
Sta tebe boli [cenzura] i ovo je OffTopik

Imam 16 godina
[/quote]

nemoj uzimati s toliko godina, pricekaj makar do 18... isto tako ti tek sada smijes poceti s vjezbama u teretani, ali nista jos uvijek za nabijanje neke mase...

Do 18 godine ti se razvijas, ako pocnes s teretanom i preparatima ranije samo ces si nastetiti, nema zurbe nigdje...

Gotti747

*

Prvo, pripazi na recnik
Drugo, visina nije bitna, teretana ne utice na rast tela, samo moras oprezno da pazis kicmu

Proteini su odlicni, steroide i ostalu hemiju ti ne preporucujem, oni su ti veliki dodatak (da ne kazem zamena) ishrani, koju moras da imas dobru sto naravno ne podrazumeva da jedes pahuljice i plazmu (mada to i znas naravno)

Ovde imas da pogledas dosta o proteinima, a u boardu iznad imas i o ishrani: http://www.exyu-fitness.com/forum/index.php?board=17.0
Evo ti webshop: http://www.exyu-fitness.com/shop/proteini/80-proteina.html

Mada tu je i naravno pansport i preporucio bih ti da uzmes kod njih: http://www.pansport.rs/Proteini.html
A najbolje bi ti bilo da odes u teretanu gde treniras i posavetujes se sa fitnes trenerom ukoliko postoji u toj teretani (ako ne onda sa malo iskusnijima)

Naravno sve zavisi i od sume novca koju mozes da izdvojis za proteine.. pozz

Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Gotti747

*

Ne znam sta da ti kazem, ja ne uzimam nista, pogledaj ovo sto ti je Dude rekao, stariji je dosta od mene mada ne znam da li je u pravu, znam dosta drugova mojih godina i mladjih (uglavnom 16-17) koji uzimaju proteine i dosta im pomazu jer su oni dodatak za ishranu, kako ne bi morao dnevno da jedes 5 kila belog mesa i 60 jaja.. (jer je to puno proteina) :D

lol pa znam tako i moji frendovi pa zato i pitam.Ja sam do sad pola godine trenirao bez proteina i vidu se rezultati ali ne bas onako jako pa bih zelio uzet proteine jer svarno imam volje

Citat: Gotti748 poslato Jul 10, 2012, 11:33:19 PRE PODNE
kako ne bi morao dnevno da jedes 5 kila belog mesa i 60 jaja.. (jer je to puno proteina) :D
I ti mislis da je to zdravo i da to treba uzimati? To ne moze valjati jer ti prirodnim putem ne moze sigurno staviti 5000 kalorija iz 5 razlicitih jela u 1kilu praha  :)
Sve je to hemija,ne uzimaj nista,idi prirodnim putem. Zdrava ishrana,trening.

Idi bolan radi negdje pa ćeš vidit mišića kad počnu rasti,mani se tih sranja :) :P

Gotti747

*

Citat: [Egrotusi TDM] CadrRa poslato Jul 10, 2012, 12:36:25 POSLE PODNE
kako ne bi morao dnevno da jedes 5 kila belog mesa i 60 jaja.. (jer je to puno proteina) :D
I ti mislis da je to zdravo i da to treba uzimati? To ne moze valjati jer ti prirodnim putem ne moze sigurno staviti 5000 kalorija iz 5 razlicitih jela u 1kilu praha  :)

Reko da proteini nisu stetni vec pomazu, nisu poput steroida i ostalih, neces popiti celu kutijicu od jednom, i uz dobru ishranu to ti samo pomaze, neces sigurno piti samo proteine za dorucak, rucak i veceru, to je dodatak :)

Citat: Gotti748 poslato Jul 10, 2012, 12:43:13 POSLE PODNE
Citat: [Egrotusi TDM] CadrRa poslato Jul 10, 2012, 12:36:25 POSLE PODNE

Reko da proteini nisu stetni vec pomazu, nisu poput steroida i ostalih, neces popiti celu kutijicu od jednom, i uz dobru ishranu to ti samo pomaze, neces sigurno piti samo proteine za dorucak, rucak i veceru, to je dodatak :)
Ali sigurno nije zdravo  :)

Ja imam frenda koji je s 15 godina počeo uzimati proteine, bio je bomba od čovjeka, imo je 100-tinjak kila i bio sav nabildan, a sada kad je prestao prije neka 3 - 4 mjeseca uzimat proteine ima 40 kila i nema mišića niti ičega iako je išao u teretanu, jedva može trčati koliko ga sve boli..
Tako da sačekaj do 18 - 19 godine, ima vremena za to.. 8)

Gotti747

*

Citat: [BD]Vilko poslato Jul 10, 2012, 13:15:24 POSLE PODNE
Ja imam frenda koji je s 15 godina počeo uzimati proteine, bio je bomba od čovjeka, imo je 100-tinjak kila i bio sav nabildan, a sada kad je prestao prije neka 3 - 4 mjeseca uzimat proteine ima 40 kila i nema mišića niti ičega iako je išao u teretanu, jedva može trčati koliko ga sve boli..
Tako da sačekaj do 18 - 19 godine, ima vremena za to.. 8)

Hah, pa ne sme se prestati, moras odrzavati to sto napravis :)