"morphinc" pomoc

Započeo [MX] MineCraft Kruno1407 SoaD Macaskill.cpp, Jul 16, 2010, 14:09:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako..imam gamemode i sada idem compilirat i izbaci mi ovako

C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Preuzimanja\The_GodFather_LS__SF(2)\The GodFather LS & SF\gamemodes\mojgm.pwn(18) : fatal error 100: cannot read from file: "morphinc"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

imam u include datoteci taj file ali mi opet izbaciva to

Pomoc brzo..samo ko zna..nemojte mi sad govorit neznam  sta je to  :-[

skini morphinc ga skini u ubaci pawno/include pa otvori gm  pa ka COMPILE

Johnny

Citat: Kruno1407 poslato Jul 16, 2010, 14:12:12 POSLE PODNE
i izbaci mi ovo gore sta je u code-u
Nemoguce moras skinuti taj include ubacitga pawno/include otici u GM i F5...mora da radi...

1.Skines morphinc : http://www.megaupload.com/?d=ZJWOYY20
2.Odes u folder pawno pa u include i stavis morphinc
3.Kada si to uradio udji ponovo u folder pawno i pokreni  pawno
4.Imas gore u uglu File klikni na to i nadji Open i klikni na to
5.Pojavice ti se prozor i tu nadji svoj MOD selektuj ga i klikni na OPEN
6.Kada si to uradio onda klikni na COMPILE
______________________________________________________________________________________________________________________________
7.Nadam se da sam ti pomogao i da ces uspeti da se snadjes  ;)

Ok pomogo si mi a sada mi izbacuje

C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Preuzimanja\The_GodFather_LS__SF(2)\The GodFather LS & SF\gamemodes\mojgm.pwn(28563) : error 004: function "NameTimer" is not implemented
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Preuzimanja\The_GodFather_LS__SF(2)\The GodFather LS & SF\gamemodes\mojgm.pwn(30195) : warning 203: symbol is never used: "GetPointDistanceToPointExMorph"
Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

nadji di je nametimer i samo izbrisi

Zao mi je sta vam bumbap temu al sad ja imam isti problem i isto tako vec imam morphinc u include ali izbacuje error

Skinuo bi ono sta si stavio al megaupload je zatvoren...

moze drugi link?!

EDIT nasao sam na http://sampfiles.weebly.com/downloads.html ali svejedno jos uvijek neradi.. :(
Poslednja Izmena: Februar 25, 2012, 19:06:30 POSLE PODNE od KiCo_aka_Kristijan
Perfect Life

Nikad zaboravit: Razor, rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, Doda, N1xYy, Nedac, Ena, Apo LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter, GOCA, Kukac..

L u d i   G r a d DM <3 2008-2012

[]Flynâ„¢

*

Never look down on anybody unless you're helping them up.

Eh, kad bi svi ovako koristili search to bi bilo super

Moras da otvoris preko pawna kojeg koristis.

Znam skuzio sam... to me sad na sedmici zaje... na xp-u nije ... sad svaki put moram pawno run as administrator i onda trazit... fala svejedno
Perfect Life

Nikad zaboravit: Razor, rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, Doda, N1xYy, Nedac, Ena, Apo LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter, GOCA, Kukac..

L u d i   G r a d DM <3 2008-2012