[Pomoc] Kucni server

Započeo FlasH, Januar 11, 2012, 17:11:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

e...ma eto sve mi je jasno samo ne razumim ovaj dio ako mozes pojasnit....Moraš im dat IP servera, a IP servera ćeš im dat preko svog hamachi IP-a.Tvoj hamachi IP ti pise skroz gore iznad u hamachi programu velikim brojevima vidjet češ...Koji IP dajem ovaj gore skroz u desnom kutu..

A to je ovo: 5.3.15.185
ili ovo 2620:9b::503:fb9...koji da dajme ....i npr ovnda ako ide ovaj donji onda to mora ic ovako...  2620:9b::503:fb9:7777 a ako je prvi
onda pisem 5.3.15.185 :7777 sada mi reci koji da IP dajem..
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

5.3.15.185:7777 taj ip IP daješ. :)

Zašto si se jednostavno mučio sa tim glupim programima?
PokreneÅ¡ kućni server, ideÅ¡ ---> Google ---> My IP --> KopiraÅ¡ svoju IP adresu ---> OtvoriÅ¡ samp, dodaÅ¡ taj svoj IP koji si kopirao i samo dodaÅ¡ :7777 , i svi će ti moći ulaziti na server.  ;D

Citat: Mikri Mouse poslato Januar 16, 2012, 16:33:29 POSLE PODNE
Zašto si se jednostavno mučio sa tim [cenzura]im programima?
PokreneÅ¡ kućni server, ideÅ¡ ---> Google ---> My IP --> KopiraÅ¡ svoju IP adresu ---> OtvoriÅ¡ samp, dodaÅ¡ taj svoj IP koji si kopirao i samo dodaÅ¡ :7777 , i svi će ti moći ulaziti na server.  ;D
ne pricaj nebuloze, ako nema otvorene portove, NE MOZE !

Ma ne kuzim ja to nista...Ne radi mi ni preko Hemachi ajde ima li neko Team viewer da mi uradi te portove tj.da vidi dali je to uredu??
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Sredicu ti ja sjutra da ti radi HAMACHI...samo ako mi bude radio Team Viewer

Kad bih ponovo mogao da biram...al' nemozes da biras.
Zajebes jedan minus i ode ceo zadatak u kurac. Ceo fazon brate, nema druge sanse.

Citat: filip.admin poslato Januar 16, 2012, 17:40:40 POSLE PODNE
Ma ne kuzim ja to nista...Ne radi mi ni preko Hemachi ajde ima li neko Team viewer da mi uradi te portove tj.da vidi dali je to uredu??
Preko hamachi-ja ti ne trebaju portovi,dajes adresu koja ti pise na hamach-ju,a ne direkt u samp client

Da ali nece dali je to mozda da nece prepoznat zato šta sma preko wirelles-a a ako na tako spojen onda je IP promjenjiv....Dali moram ić možda na LAN(kabel)

Daj mi se javi u box..da se dog u vezi toga..

jesi nasao u hamachiju IP adresu ?

Jesam...I sada nezz dalje neko se prijavi i ja mu dam IP on ga mora kopirat i dodat u favorite u SA:mp-u...i onda se igra jeli???

Ali kada ja sada npr taj IP idem stavit pod favorite u samp nista nece da otvori isto pise retrying blblablabla

upali kucni server prvo, odi u hamachi i kopiraj IP adresu koja ti pise u hamachiju i kopiraj u client, pogledaj obavezno portove

Poslednji Don...ajde me add na facebook eo ti link pa me add: http://www.facebook.com/setinc

Pa da riješiomo to preko Team viewera