[POMOC] MTA ne radi dobro

Započeo [VG] Moren0, Septembar 20, 2011, 20:53:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ee vako imao sam win xp i MTA je radio odlicno, ali sad sam oborio sistem i digao win 7 i namjestim opcije i idem F i prvo mi nece da otvori object,vehicles,markers, save, save as..itd i moram ici ESC i opet se vratit na to i onda sve mi to prikaze ali kad idem object i nadem objekt neki i kliknem na njeg ali neradi samo klikcem ali nista se ne desava :S, moze pomoc jeli to do winows 7 ili ?
P.S probao sam reinstall ali sve je isto...

Paco

koja je verzija od MTA 1.1 1.401(ili kako vec)?

Da nisi mozda  usao u Tutorial da pratis ?
Jer kad  kliknes  ono Proceed u ovoj novoj verziji on ce te tjerati da radis  po tutorialu ?

najnovija verzija v1.1 i isao sam skip tut...

jesi proba klik na objekt pa onda dole klik na select... meni se to nekad zna dogodit na xp-u

Da li si pokusao sa reinstalacijom MTA,koliko sam shvatio tvoj OS je WIN 7,mogu da ti garantujem da nije do WIN 7 jer i ja imam i radi mi perfektno.

Ma neznam ni ja vise :S.... dotuzilo mi je jbg, nemogu ni kapije pravit bez mta :S
Mozeli mi neko pomoci, ako imate teamviewer ? :)
Pozz

Jesi probao da installiras nove recource ?
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Drago mi je da si resio problem, hvala i tebi Nick sto si mu dao link za download jer ja nisam bio u mogucnosti da pogledam temu posle mog odgovora o skidanju novih resursa.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri