[POMOC] MTA ne radi dobro

Započeo [VG] Moren0, Septembar 20, 2011, 20:53:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ee vako imao sam win xp i MTA je radio odlicno, ali sad sam oborio sistem i digao win 7 i namjestim opcije i idem F i prvo mi nece da otvori object,vehicles,markers, save, save as..itd i moram ici ESC i opet se vratit na to i onda sve mi to prikaze ali kad idem object i nadem objekt neki i kliknem na njeg ali neradi samo klikcem ali nista se ne desava :S, moze pomoc jeli to do winows 7 ili ?
P.S probao sam reinstall ali sve je isto...

Paco

koja je verzija od MTA 1.1 1.401(ili kako vec)?

Da nisi mozda  usao u Tutorial da pratis ?
Jer kad  kliknes  ono Proceed u ovoj novoj verziji on ce te tjerati da radis  po tutorialu ?

najnovija verzija v1.1 i isao sam skip tut...

jesi proba klik na objekt pa onda dole klik na select... meni se to nekad zna dogodit na xp-u

Da li si pokusao sa reinstalacijom MTA,koliko sam shvatio tvoj OS je WIN 7,mogu da ti garantujem da nije do WIN 7 jer i ja imam i radi mi perfektno.

Ma neznam ni ja vise :S.... dotuzilo mi je jbg, nemogu ni kapije pravit bez mta :S
Mozeli mi neko pomoci, ako imate teamviewer ? :)
Pozz

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Jesi probao da installiras nove recource ?
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Drago mi je da si resio problem, hvala i tebi Nick sto si mu dao link za download jer ja nisam bio u mogucnosti da pogledam temu posle mog odgovora o skidanju novih resursa.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri