SA:MP Project Deathmatch

Započeo XermaX, Januar 16, 2010, 00:57:25 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Necemo brojati koliko linija ima, napraviti cemo onoliko koliko ih je potrebno ;)

Citat: [CH]Bazuka poslato Januar 16, 2010, 09:23:07 PRE PODNE
ocitava mi viruse na vasoj stranici i to puno virusa  ;D
Antivirus koji koristis slobodno izbrisi. ;)

Citat: galeb poslato Januar 16, 2010, 11:14:36 PRE PODNE
Hehe dobra ideja, samo me zanima dali ce te prvo poceti sa prevadanjem i masovnim editiranjem ostalih DM modova dok vam nekrene, pa onda krenuti kao i don od 0 ?
Mozda si preskocio neki dio teksta gore, ali nema veze. Svi modovi ce biti od 0 nista nece biti ukradeno, bas se protivim editu drugih modova itd. ;)
Poslednja Izmena: Januar 16, 2010, 15:31:17 POSLE PODNE od sLap

Rado cu se pridruzit projektu kada mi kazes na koji nacin to mogu ucinit,mada nemogu garantirat da cu bit uvijek u mogucnosti skriptat.

Citat: galeb poslato Januar 16, 2010, 11:14:36 PRE PODNE
Hehe dobra ideja, samo me zanima dali ce te prvo poceti sa prevadanjem i masovnim editiranjem ostalih DM modova dok vam nekrene, pa onda krenuti kao i don od 0 ?
Mozda si preskocio neki dio teksta gore, ali nema veze. Svi modovi ce biti od 0 nista nece biti ukradeno, bas se protivim editu drugih modova itd. ;)
[/quote]

hehe nisam preskocio, ali dosta njih kaze imam svoj mod, pa je imak to GF edit mod :D kuzis, tnx na odgovoru :D

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

mislim da cete odustat prije nego sta cete pocet, jer vam treba i iskustva i znanja i strpljenja da napravis projekt slican PEN LSu od 0

Ooooo yes, treba treba. Da naskriptaju sami samo jednu trecinu PENLS-a i to bi bio dobar napredak, a nesto kao PENLS ni blizu ne ocekujte, a uostalom GF je dalje razraden od PENLS-a.

Citat: JoeBullet v2.1 poslato Januar 16, 2010, 18:44:15 POSLE PODNE
mislim da cete odustat prije nego sta cete pocet, jer vam treba i iskustva i znanja i strpljenja da napravis projekt slican PEN LSu od 0

potpuno se slazem, momci zagrizli ste vise nego sto mozete prizalogajit jbg  ;D ja vam zelim puno uspjeha ali cini mi se da vam nece samo tak ic....za to trebaju godine rada,predznanje i tako dalje...a ne samo ovo sto ste naucili na sampu  ;) samo da to nebi bilo kao i inace, da pokradete ljudima skripte i zatvorite forum...:S vjerujem u vase postenje hehe  ;D