SA:MP Project Deathmatch

Započeo XermaX, Januar 16, 2010, 00:57:25 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

San Andreas - Multiplayer Project Deathmatch (SAMPPD)

Info(vrlo kratko ali jasno): SA:MP PD ce nastojati da napravi sto kvalitetnije DM modove,
modovi koji ce biti napravljeni nece biti samo Copy - Paste sve sto bude napravljeno biti ce NASE.

Forum: http://sampdm.host22.com/ (Nije ulozeno previse truda jer mislim da forum nije tako bitna stvar koliko je da promjenimo statistiku Balkanskih RPG servera ;) )

>> Ako se nekome ova ideja ne svidja nek ne smara nego gleda nesto drugo... ;) <<
Poslednja Izmena: Januar 16, 2010, 00:58:22 PRE PODNE od sLap

[CH]grudvo

ova tema nije za glavnog chata al eto necu je dirati sada

O cemu je ovdje rijec? radite DM server ili samo modove?
Poslednja Izmena: Januar 16, 2010, 01:00:51 PRE PODNE od [GG] ZicMortal
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Citat: [CH]grudvo poslato Januar 16, 2010, 01:00:02 PRE PODNE
ova tema nije za glavnog chata al eto necu je dirati sada
Nisam mogao naci bolje mjesto.

Citat: [GG] ZicMortal poslato Januar 16, 2010, 01:00:35 PRE PODNE
O cemu je ovdje rijec? radite DM server ili samo modove?
Da praviti cemo NASE DM modove, kada kazem NASE mislim nas kod nije ukradeno itd. Balkanski DM modovi.

Ideja mi se svida i podupirem je, ukoliko zapnete negdje javite se pa cemo vam pomoci...

Citat: admin poslato Januar 16, 2010, 01:08:47 PRE PODNE
Ideja mi se svida i podupirem je, ukoliko zapnete negdje javite se pa cemo vam pomoci...

Ovo mi je drago cuti, potruditi cu se da napravimo sto kvalitetnije DM servere, onoliko koliko je to moguce (sve ovisi o nasim sposobnostima ;) ).

Za sve one koji misle da imaju skriptu koja bi nam koristila mogu je objaviti na nasem forumu, prije nego pocnete objavljivat skripte moramo vam reci da autor skripte morate biti VI!

Jos jedan forum koji mozda moze uspeti!!!Sve najbolje vam zelim i nadam se da ce te uspeti u tome sto planirate  ;D

Citat: [LG]JoKeR poslato Januar 16, 2010, 01:34:54 PRE PODNE
Jos jedan forum koji mozda moze uspeti!!!Sve najbolje vam zelim i nadam se da ce te uspeti u tome sto planirate  ;D
Hvala.

Ovim putem zelim da vas obavjestim da je jedan Mod vec uveliko u izradi, DEMO slike mozete naci na Forumu (http://sampdm.host22.com/). ;)
Poslednja Izmena: Januar 16, 2010, 03:07:08 PRE PODNE od sLap

ocitava mi viruse na vasoj stranici i to puno virusa  ;D

Citat: Nicky_Boss poslato Novembar 13, 2010, 10:51:20 PRE PODNE
tako su i mene nasli...nasli moj ip ujutro pokucaju na vrata ja otvorim jbt policajci ja se čudim zasto su došli, oni meni kaze jesi ti Micke_Boss sa san andreasa ja kazem da, morate poči sa nama da vam postavimo neka pitanja, jbt morao sam laggat da necu ic na sudove itd..
Citat: Nik Delgad poslato Jul 27, 2010, 15:25:39 POSLE PODNE
DoÄ'u ti japanci obučeni u nindže i masakriraju te!
:P :P

Super ideja podupirem je, samo da se ukljuci sto vise ljudi :D

Hehe dobra ideja, samo me zanima dali ce te prvo poceti sa prevadanjem i masovnim editiranjem ostalih DM modova dok vam nekrene, pa onda krenuti kao i don od 0 ?

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

r4z0r

DM mozes napravit za 2 dana minimalno 4 k lineova , mislim nema tu neke filozofije .
OK je postat cu svoj novi gamemod tamo na kom radim (DM) .

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Januar 16, 2010, 12:53:12 POSLE PODNE
DM mozes napravit za 2 dana minimalno 4 k lineova , mislim nema tu neke filozofije .
OK je postat cu svoj novi gamemod tamo na kom radim (DM) .

heh to nisam znal xD, nerazmem se ja u to ali mi je drago to cut :D

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

ovisi ak os neki bas jebeni mod moze imat vise od 4k linija ali sve ovisi kako ti zamisljas DM  , i da sretno s projektom!

4k linija nije bas nesto pretjerano i nemos bas nesto tu puno toga strpat, ali 40k linija to je vec nesto :D