[POMOC]Oko komande

Započeo hood9, Jul 12, 2011, 21:43:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Mod od 0
Detaljan opis problema:Kako da preuredim ovu FS LS Aero 402 Race želio bih napraviti kad prodje kroz zadnji CP to je CILJ i da pise koje proso 1. CILJ:Ime_Prezime igraca koi je prvi proso
Dio skripte:Jel treba komanda
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=26854.0

1. Korak
forward SendSRMessage(color, string[]);
2. Korak
public SendSRMessage(color, string[])
{
for(new i = 0; i < MAX_PLAYERS; i++)
{
if(IsPlayerConnected(i))
{
    if(PlayerInfo[i][pStreetRace] >= 1)//Umjesto pStreetRace stavi kako ti je definirano
    {
SendClientMessage(i, color, string);
}
}
}
}

i na zadnji CP
SendSRMessage(BOJA, "402 | Kraj:%s!", playerid);
Ispravite me ako grijesim
Poslednja Izmena: Jul 13, 2011, 09:06:26 PRE PODNE od Cookie

Nece dode mi pawn je prestao raditi aj ti skini tu FS i napravi mi to i sam mi upload il ovdje stavi download link il mi na PM posalji ak nije problem ;)

Pa koliko ja kuzim samo nadjes u skripti ili fsu di ti je zadnji cp i tamo dodas ispod

SendClientMessage(playerid,COLOR_LIGHTBLUE,"Cestitamo: dosli ste prvi na LS aero race-u, nagrada: 1000$");//to se posalje pobjedniku
GivePlayerMoney(playerid, 1000);// tu di pise 1000 namjestis koliko hoces da mu doda novca

Ispravite me ako grjesim..

a bkt nebi da mu dodu pare neg da pise onome kog prozovem npr. 2 igraca koja se trkaju i ja organizator nas 3 prozovem i nama pise ko je 1.proso kroz CP...aj namjesite mi tu FS il mi objasnite kako da to rijesim
jel kuzis kao na CH nie da kopiram al svi 402 tak budu CILJ:NICK
                                                                                       CILJ:NICK

ko prvi prodje i ko drugi prodje :S tesko za skuzit sta hocu

Pa uradis kao sto ti je ovaj gore poslao,samo maknes GivePlayerMoney i promijenis text kako tebi odgovara.

Server IP: 193.192.58.82:7782
Forum: www.balkan-underline.info

na zadnji CP stavis ono sto ti je postao suzuki, samo maknes giveplayermoney