[Pomoc] MySql pomoc

Započeo tbedy.amx, Jun 09, 2011, 22:42:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Vortex
Detaljan opis problema: Kako cu znati da mi je sve kako treba, znaci da sam pokrenuo kako treba MYSQL bazu i da radi server na osnovu MYSQLa, posto se MYSQL mod moze pokrenuti i bez MYSQLa koliko znam
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

CitatDetaljan opis problema: Kako cu znati da mi je sve kako treba, znaci da sam pokrenuo kako treba MYSQL bazu i da radi server na osnovu MYSQLa, posto se MYSQL mod moze pokrenuti i bez MYSQLa koliko znam

Na ovo sam se nasmejao, kakocu ako ovako bez onako sa ovako?

Kako ces pokrenuti Mod koji je na MySQL bez MySQL-a?? Pogledaj sekciju sa tutovima

posto znam malo o mysqlu, dali sad u mysqlu dodajem bande, poslove, kuce i biznise ili ingame?

[quote author=
WeeD link=topic=26581.msg195940#msg195940 date=1307652559]
posto znam malo o mysqlu, dali sad u mysqlu dodajem bande, poslove, kuce i biznise ili ingame?
[/quote]
Pa daj malo koristi mozak zasta si ga dobio pri rodjenju...
Wikipedija
Samp Wikipedija
TuT
Poslednja Izmena: Jun 09, 2011, 22:53:50 POSLE PODNE od _eXtreme_

a kako napraviti login i register u mysqlu... gledao sam ovaj tutorial http://wiki.sa-mp.com/wiki/Mysql_tutorial ali mi ispadaju errori kad idem staviti ovo pod "ongamemodeinit" jer mi ima puno toga u ongamemodeinitu pa neznam kako pravilno staviti ovo

i kako cemo ti pomoci? Kani se MySQL-a
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Jel ima svaki hosting WAMPP da se moze koristit MySql?

Citat: FireMan poslato Jun 10, 2011, 08:30:17 PRE PODNE
Jel ima svaki hosting WAMPP da se moze koristit MySql?

wamp ti je virtualni server za windows, a sastoji se od vise paketa kao Å¡to su apache, mysql, php, perl, python... znaci nije za linux, a vecina servera su upravo bazirana na linuxu, razlozi su brojni, no to tebe ionako ne zanima...

na linux server se zato instalira LAMP server - Linux + Apache + MySQL + PHP/Perl, tj skup razlicitih paketa s kojima će raditi mysql i za samp, no to ovisi o hosteru hoce li omoguciti korisnicima mysql podrsku...

Znate mozda ako KGB-Hosting ima podrsku za MySql i nezeli mi pokrenut PHPMyAdmin  :'(